Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Δραστηριοτήτων Δεκεμβρίου 2017




Καθημερινά  στην Ιερά Μονή  στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις Nυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Παρασκευή  1 Δεκεμβρίου 9.15μ.μ.-12.30π.μ.Νυχτερινή Θεία Λειτουργία ( Οσίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου )

Κυριακή   3  Δεκεμβρίου ( ΙΔ΄Λουκά- ) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Τετάρτη   6  Δεκεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Νικόλαο . Στη συνέχεια   ακολουθεί στο αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά θέματα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Κυριακή  10 Δεκεμβρίου ( Ι΄Λουκά) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία
Στις 11.00π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης( στην αίθουσα "Μανώλης Αναγνωστάκης" θα πραγματοποιηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι με σκοπό να ενισχυθεί η ιεραποστολική μας δραστηριότητα στην Ουγκάντα.
Τετάρτη   13  Δεκεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο . Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία στο Αρχονταρίκι με θέμα :«Πορεία προς τη Βηθλεέμ».Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Σάββατο 16  Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ. Φιλανθρωπική εκδήλωση-Απογευματινό τσάι.Με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού έργου της Ιεράς Μονής.Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αγορά δώρων για την καθιερωμένη επίσκεψή μας στο ϊδρυμα Αποκαταστάσεως αναπήρων Στην εκδήλωση θα υπάρξει  Λαχειοφόρος δώρων με λαχνούς αξίας 1 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.Προσκλήσεις διατίθενται και στην είσοδο της εκδηλώσεως.
Κυριακή  17 Δεκεμβρίου ( ΙΑ Λουκά .Των Αγίων Προπατόρων- Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Τετάρτη  20 Δεκεβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου . Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι  ομιλία με θέμα : Χριστούγεννα:Η Οδός της ταπείνωσης
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 8.00μ.μ Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών των
Χριστουγέννων.Ακολουθία του εσπερινού και Θεία Λειτουργία  του Ιερού Χρυσοστόμου.
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 8.30π.μ. θα αναχωρήσουμε με πούλμαν από την Ιερά Μονή για το ίδρυμα Αποκαταστάσεως Αναπήρων στην περιοχή Ανάκασας  Αγίων Αναργύρων ,όπου θα τραγουδήσουμε παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια  και θα δώσουμε  μικρά δώρα στους τροφίμους του ιδρύματος. Για όσους θα έρθουν με δικά τους οχήματα συνάντηση στις 9.15π.μ. στην είσοδο του Ιδρύματος.
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου + Προ της Χριστού Γεννήσεως 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Δευτέρα  25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα) 5.00π.μ. .Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία του μεγάλου Βασιλείου .Αμέσως μετά στο αρχονταρίκι θα αντάλλαξουμε ευχές και θα τραγουδήσουμε Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια.
Τρίτη  26 Δεκεμβρίου (Σύναξις της Θεοτόκου) 7.30π.μ.-9.30π.μ. .Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Τετάρτη  27 Δεκεμβρίου (Πρωτομάρτυρος Στεφάνου ) 7.30π.μ.-9.00π.μ .Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο . Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία στο Αρχονταρίκι .Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
 Σάββατο 30 Δεκεμβρίου  7.00π.μ.-8.30π.μ. .Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου  6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Recommended Post Slide Out For Blogger