Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης ᾽᾽ο Ιερός Χρυσόστομος᾽᾽




Μέσα σε κλίμα  κατανυκτικό  εορτάστηκε και φέτος στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου Αγάπης «ο Ιερός Χρυσόστομος» που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
Το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου  τελέστηκε η ακολουθία του Πανηγυρικού εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ.Καλλινίκου.

Στην Ιερά Ακολουθία παρέστη πλειάδα ιερέων  αλλά και πλήθος κόσμου που  ήρθε στην πανήγυρη του Αγίου, που λόγω των δοκιμασιών που υπέστη, ονομάσθηκε  "Μεγαλομάρτυρας μετά τους διωγμούς".
Τα ψαλτικά μελωδήματα  του εσπερινού ,του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, απέδωσαν κατανυκτικά ιερείς και  ιεροσπουδαστές .
Το πρωί  της Κυριακής  13 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και η  Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώ αμέσως μετά τελέστηκε μνημόσυνο για τους συνεργάτες και τα μέλη του Συνδέσμου. του.
Η Πανήγυρις του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου είναι μία ευκαιρία πνευματικής αφύπνισης και παρηγορίας στο δύσκολο αλλά και τόσο τραχύ δρόμο της σημερινής εποχής.
Χρόνια πολλά στους διακονούντες στον Σύνδεσμό μας.Ο Θεός δια πρεσβειών του Αγίου να αγιάζει και να ευλογεί όλους μας !!
 

 
Recommended Post Slide Out For Blogger