Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι και η διακονία μας εκεί !!

AFISA S

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διοργανώνει την 32η Πανελλήνια Έκθεση Έργων Κρατουμένων και Προϊόντων Φυλακών, από την 23.09.2017 έως την 01.10.2017!
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) Ερμού 134, σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις.
Το Ε.Κ.Κ.Ν.Α. συμμετέχει με έργα χειροτεχνίας (κλειδοθήκες, μπωλ διακοσμημένα με τεχνική ντεκουπάζ, τσάντες και πορτοφόλια από πλαστικοποιημένο χαρτί, θήκες αναπτήρα, σταυρούς κλπ) καθώς και με προϊόντα (κέικ, μαρμελάδες, σιροπιαστά γλυκά, γλυκά κουταλιού, μπάλες ξηρών καρπών, βαζάκια με λιαστή ντομάτα, κηραλοιφές κλπ).

Τα ανωτέρω αναφερόμενα είδη και προϊόντα έγιναν είτε στην ομάδα κατασκευών * , είτε στο Γυμνάσιο-Λύκειο, είτε ατομικά είτε στα πλαίσια του ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.
Έχουν κωδικούς από ΕΚΚΝ-1 έως ΕΚΚΝ-35.
Αναζητήστε τα στο 5ο περίπτερο της Έκθεσης και στηρίξτε τους νέους που εξυπηρετούμε!!! 

* Η ομάδα κατασκευών  στο Ειδικό κατάστημα κρατουμένων νέων Αυλώνα,δημιουργήθηκε  από πέρυσι και λειτουργεί με τη φροντίδα και τη διακονία της ομάδος "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής.Η συναστροφή και η προσφορά αγάπης αλλά και οι κατασκευές αυτές βοηθούν τους νέους στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησής και επανένταξής τους στην κοινωνία.Η διάθεση των προιόντων ακόμα ενισχύει οικονομικά  και τα παιδιά και τις οικογένειές τους.Αξίζει να βοηθήσουμε.
Recommended Post Slide Out For Blogger