Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζεται η διακονία στο Ειδικό κέντρο κράτησης Νέων Αυλώνα.




Μέσα στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δραστηριότητας της ομάδος "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η πορεία της εθελοντικής ομάδα διακονίας στο Ειδικό κέντρο κράτησης Ανηλίκων Αυλώνα.

Με την ευλογία της Τοπικής εκκλησίας,και τη βοήθεια της διευθύντριας κ.Γέρου και της κοινωνικής Λειτουργού κ.Απειρανθίτου συνεχίζουμε την προσπάθειά μας  .
Η περυσινή εμπειρία μας βοήθησε να προσεγγίσουμε με διάκριση και προσοχή το ευαίσθητο αυτό χώρο και να βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε .
Οι επισκέψεις θα γίνονται  όπως και πέρυσι σε εβδομαδιαία βάση.
 Η παρουσία  της  εθελοντικής ομάδος " από καρδιάς" της ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής  και η απασχόληση των κρατουμένων είναι μέρος της προσπάθειας για επανένταξης στη ζωή αυτών των παιδιών .
Ήδη πέρυσι δημιουργήσαμε  αρκετές κατασκευές οι οποίες διετέθησαν από παζάρια των παιδιών , ενώ πειραματιστήκαμε και με άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και ευκαιρίες.
Παάλληλα όμως η παρουσία μας θα θέλαμε να είναι μία υπενθύμιση σε αυτούς τους ανθρώπους πως η προσπάθειά τους και ο αγώνας τους μας νοιάζει ,και θέλαμε να σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο ώστε με τη δύναμη της αγάπης του Θεού,να ξαναβρούν τη δική τους πορεία.Ας προσευχηθούμε ο Θεός να ευλογήσει την διακονία αυτή για το καλό των παιδιών και την καλύτερη διαδρομή  στη ζωή.
Recommended Post Slide Out For Blogger