Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται
το Δημοτικό μας σχολείο στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.Κοινοποιήστε το .Βοηθείστε.Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν ήρθαμε εδώ για να κρίνουμε....

Ακούσαμε για σας  “τυχαία”, σχέδιο Θεού για να σας γνωρίσουμε. Μάθαμε για τον διπλό σας αγώνα, την εξάρτηση, την ποινή. Τι είναι πιο βαριά άραγε, η φυλακή της σκέψης ή τα δεσμά του χώρου;  Και τα δύο για μας είναι γροθιά στο στομάχι, κόμπος στο λαιμό, ανάγκη να βρεθούμε κοντά σας.
          Έτσι γνωριστήκαμε. Οι εντυπώσεις της πρώτης ματιάς:....
“όμορφοι” άνθρωποι, καθαρά βλέματα, ευγένεια ανεπιτήδευτη. Μαζί μας και ένας ιερέας, ο σεβασμός στο πρόσωπό του από όλους μεγάλος.  Στην πρώτη μας συνάντηση, απέναντι μας εικοσιπέντε ψυχές – εικοσιπέντε μαχητές που με δική τους επιλογή βρέθηκαν εδώ, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα να συνεχίσουν την ζωή τους. Μας συστήθηκαν με τα ονόματά τους και τις μέρες που ήταν  “καθαροί”.  Αυτό είναι το μαργαριτάρι τους , μας είπε ένας παλιός, η πολύτιμη νίκη τους στην προσωπική τους μάχη, αυτό που τους κάνει υπερήφανους  τώρα πια για τον εαυτό τους.                                                                                                                      
  Ίσως είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που γνώρισα ανθρώπους και ένοιωσα πως δεν είχαν να μου κρύψουν τίποτα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής τους επιβαβαιώνοντας με  για αυτή μου τη σκέψη. Μαθαίνοντας για την ζωή τους συνηδειτοποιείς πως δεν είμαστε εμείς και αυτοί, αλλά ότι θα μπορούσαν να είναι δικά μας παιδιά, άνθρωποι του δικού μας περίγυρου. Δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν ήρθαμε εδώ για να κρίνουμε.
          Οι επόμενες συναντήσεις  ανέδειξαν ανθρώπους με ταλέντα και ευαισθησίες. 'Ολα ενθαρυντικά και για εκείνους και για εμάς.
          Συνεχίστε να αγωνίζεστε, αγαπήστε τον  εαυτό σας. Συγνώμη που δεν είμασταν “τότε” δίπλα σας, υποσχόμαστε όμως τώρα να συμπορευτούμε σε αυτή σας την μάχη...

Η εθελοντική ομάδα διακονίας"από καρδιάς"  στο κέντρο τοξικομανών Ελαιώνα Θηβών
Δείτε τη διακονία μας. .Κάντε κλικ στον σύνδεσμο
http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.com/2017/06/blog-post_19.html
Recommended Post Slide Out For Blogger