Μην αφήσετε την ελπίδα να σβήσει.
Σας περιμένουμε σε ένα πασχαλινό παζάρι "από καρδιάς" λαμπάδων και πασχαλινών δώρων
Σάββατο 17 Μαρτίου και Κυριακή 18 Μαρτίου στην αίθουσα "Μανώλης Αναγνωστάκης στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης (Ελ.Βενιζέλου 17-19), από τις 10 .00 π.μ.έως τις 9.00μ.μ.Η φιλανθρωπική ομάδα "από καρδιάς"της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ετοίμασε ένα πανέμορφο Πασχαλινό παζάρι με χίλια καλά, πανέμορφες Πασχαλινές λαμπάδες με υπέροχα σχέδια και μοναδικά είδη δώρων .
Σας ευχαριστούμε "από καρδιάς"πολύ.
Σας περιμένουμε .

Δείτε το νέο βιντεάκι μας

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Στο Πασχαλινό μας παζάρι σας περιμένουν και άλλες ακόμα εκπλήξεις.
Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 11.00π.μ.νέοι μουσικοί θα παίξουν όμορφα παραδοσιακά τραγούδια και θα μας ταξιδέψουν στην ελληνική μας παράδοση .

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11.30π.μ. η ομάδα του κουκλοθέατρου « από καρδιάς» θα παρουσιάσει την παράσταση κουκλοθέατρου για παιδιά και μεγάλους : «Η αρρώστια του αχλαδένου».

Αμέσως μετά δραστηριότητες και κατασκευές για τα παιδιά θα κάνει ακόμα πιο όμορφη την ατμόσφαιρα του Πασχαλινού παζαριού μας.

Ακόμα θα ενημερωθείτε για την πορεία της ιεραποστολής μας και με την βοήθεια φωτογραφικού υλικού θα ταξιδέψουμε στα δύο ιεραποστολικά μας κλιμάκια στην Ουγκάντα.

Ενα πασχαλινό παζάρι αγάπης για λευκά και μαύρα σοκολατάκια.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Νέα διακονία στο κέντρο κράτησης Τοξικομανών Ελαιώνα.


Μέσα στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δραστηριότητας της ομάδος "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής εδώ και 20 μέρες ξεκίνησε τη πορεία της μία εθελοντική ομάδα διακονίας στο κέντρο κράτησης Τοξικομανών στον Ελαιώνα Θηβών .

Οι επισκέψεις γίνονται σε εβδομαδιαία βάση.
 Η παρουσία  της  εθελοντικής ομάδος " από καρδιάς" και η απασχόληση των κρατουμένων είναι μέρος της θεραπείας τους στον αγώνα που δίνουν από τις εξαρτήσεις ,αλλά και η βελτίωση με τη προσωπική τους εργασία των συνθηκών της ζωής τους .

Τι κάνουμε εκεί.Θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί  με τους κρατουμένους μικρές κατασκευές (ο πρώτος κύκλος κατασκευών αφορά την αγγειοπλαστική).
Η σκέψη μας είναι :οι κατασκευές να διατίθεται σε κάποιο φιλανθρωπικό παζάρι και στη συνέχεια να αγοράζονται με τα χρήματα  από τη διάθεσή τους, συσκευές που θα βελτιώνουν την ίδια τη ζωή τους.
Παράλληλα όμως η παρουσία μας θα θέλαμε να είναι μία υπενθύμιση σε αυτούς τους ανθρώπους πως η προσπάθειά τους και ο αγώνας τους μας νοιάζει ,και θέλαμε να σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο ώστε με τη δύναμη της αγάπης του Θεού,να ξαναβρούν τη δική τους πορεία.
Σε αυτή τη διακονία θέλουμε και τη δική σας συνδρομή.
Για το σκοπό αυτό ζητάμε αν μπορεί σε πρώτη φάση και υπάρξει  κάποιος ή κάποιοι ανεμιστήρες (βάσης) που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν στους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες  στους χώρους κράτησης των ανθρώπων αυτών.
Επίσης αν υπάρχουν και κάποιες μπάλλες μπάσκετ. 
Τους ανεμιστήρες και τις μπάλλες μπορείτε να φέρνετε στο μοναστήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής με την ένδειξη για τους κρατουμένους του Ελαιώνα.
Ευχαριστούμε " από καρδιάς" πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.
Recommended Post Slide Out For Blogger