,

,

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Λοιπόν πότε πέρασαν τόσοι μήνες από τότε που μοιράσαμε δωρεάν σε όλους τους φίλους της ιεραποστολής μας τους κουμπαράδες.Ήρθε λοιπόν ο Ιούνιος του 2017,δηλαδή ο μήνας της προετοιμασίας για την 6η αποστολή που πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.

'Οσοι λοιπόν θα ήθελαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ιεραποστολής ανακοινώνουμε ότι:ξεκίνησε η συλλογή των κουμπαράδων της Ιεραποστολής.
Η συλλογή των κουμπαράδων θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.
Φέτος το χέρι της αγάπης μας ας φτάσει ακόμα πιο μακριά!!
Για τη μικρή ή τη μεγαλύτερη συμβολή σας ευχαριστούμε "από καρδιάς" πολύ.

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Χρυσοπηγή ένα ραδιόφωνο «από καρδιάς»

 
Το μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής δημιουργεί ένα διαδυκτιακό ραδιόφωνο με σκοπό να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδύκτιο.
Ένα ακόμα λοιπόν ραδιόφωνο στο διαδύκτιο;.Τι καινούργιο θα μπορούσαμε να καταθέσουμε στο ατέλειωτο χώρο του διαδυκτίου.
Δεν χρησιμοποιούμε νέες συνταγές ,πατάμε στις παλιές γνώριμες περπατησιές της ορθόδοξης παράδοσής μας με αγάπη στον Έλληνα τόπο μας και την φλόγα της Ορθοδοξίας στα έθνη.
Πηγαίνουμε βήμα το βήμα .Έχοντας μικρή εμπειρία από εκκλησιαστικό ραδιόφωνο, προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτό που τόσα χρόνια αναπαύει και ξεκουράζει τους αποσταμένους του βίου ,με τον παρήγορο λόγο του Θεού
Στην αρχή ,θα εκπέμπουμε καθημερινά στις 11.00π.μ.και για μία ώρα και σιγά –σιγά πιστεύουμε πως το πρόγραμμά μας θα διαμορφωθεί με σκοπό –και γιατί όχι -τη δημιουργία ενός 24ώρου ει δυνατόν προγράμματος του διαδυκτιακού μας ραδιοφώνου.Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η ηλεκρονική διεύθυνση του ραδιοφώνου,προκειμένου να ακούγεται σε όλον τον κόσμο το ραδιόφωνο της Χρυσοπηγής.Ένα ραδιόφωνο «από καρδιάς»
Κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε .
Η δική μας πίστη ,ή δική σας καρδιά μα πάνω απ όλα του Θεού η χάρη ας κάνει το τόλμημα να γίνει πράξη.Ευχαριστούμε..
Recommended Post Slide Out For Blogger