Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Χρυσοπηγή ένα ραδιόφωνο «από καρδιάς»

 
Το μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής δημιουργεί ένα διαδυκτιακό ραδιόφωνο με σκοπό να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδύκτιο.
Ένα ακόμα λοιπόν ραδιόφωνο στο διαδύκτιο;.Τι καινούργιο θα μπορούσαμε να καταθέσουμε στο ατέλειωτο χώρο του διαδυκτίου.
Δεν χρησιμοποιούμε νέες συνταγές ,πατάμε στις παλιές γνώριμες περπατησιές της ορθόδοξης παράδοσής μας με αγάπη στον Έλληνα τόπο μας και την φλόγα της Ορθοδοξίας στα έθνη.
Πηγαίνουμε βήμα το βήμα .Έχοντας μικρή εμπειρία από εκκλησιαστικό ραδιόφωνο, προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτό που τόσα χρόνια αναπαύει και ξεκουράζει τους αποσταμένους του βίου ,με τον παρήγορο λόγο του Θεού
Στην αρχή ,θα εκπέμπουμε καθημερινά στις 11.00π.μ.και για μία ώρα και σιγά –σιγά πιστεύουμε πως το πρόγραμμά μας θα διαμορφωθεί με σκοπό –και γιατί όχι -τη δημιουργία ενός 24ώρου ει δυνατόν προγράμματος του διαδυκτιακού μας ραδιοφώνου.Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η ηλεκρονική διεύθυνση του ραδιοφώνου,προκειμένου να ακούγεται σε όλον τον κόσμο το ραδιόφωνο της Χρυσοπηγής.Ένα ραδιόφωνο «από καρδιάς»
Κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε .
Η δική μας πίστη ,ή δική σας καρδιά μα πάνω απ όλα του Θεού η χάρη ας κάνει το τόλμημα να γίνει πράξη.Ευχαριστούμε..
Recommended Post Slide Out For Blogger