Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η αγάπη ενός κοριτσιού για τη γιαγιά του: Περπάτησε 7 χλμ με -33 βαθμούς για να τη σώσει

Στη Σιβηρία
Η αγάπη ενός κοριτσιού για τη γιαγιά του: Περπάτησε 7 χλμ με -33 βαθμούς για να τη σώσει


Γλίτωσε από πεινασμένους λύκους και αγριόγατες, ακολουθώντας την πορεία ενός παγωμένου ποταμού για να φωνάξει βοήθειαΜία συγκλονιστική ιστορία, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο για κινηματογραφική ταινία, εκτυλίχθηκε στη μακρινή και παγωμένη Σιβηρία. Πρωταγωνίστρια ήταν ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών, το οποίο, για να σώσει τη γιαγιά του, δεν δίστασε να θέσει τον εαυτό του στον απόλυτο κίνδυνο.
Πηγή :Πρωτο θέμα

Το μόλις 4 ετών παιδί βρήκε τη γιαγιά του σε πολύ σοβαρή κατάσταση, μετά από αρρώστια που είχε υποστεί. Δίχως να διστάσει ούτε στιγμή, πήρε την απόφαση να αναζητήσει βοήθεια. Παρ' ότι η Σιβηρία βρίσκεται στο μέσο του μεγάλου χειμώνα, η Σαγκλάνα Σαλτσάκ βγήκε από το προστατευμένο περιβάλλον της και περπάτησε σχεδόν 7 χιλιόμετρα απόσταση, μέσα στα άγρια θηρία της περιοχής και με τη θερμοκρασία στους -33 βαθμούς Κελσίου.

Το παιδί ακολούθησε την πορεία ενός παγωμένου ποταμού, περπατώντας για τουλάχιστον τρεις ώρες. Εκτός του απόλυτου ψύχους, κινδύνευε από τους πεινασμένους λύκους και από άλλα αγρίμια που διαβιώνουν εκεί. Ένας ντόπιος απόρησε από το γεγονός ότι δεν δέχθηκε επίθεση από λύκους, αλλά και από αγριόγατες.

Η ιστορία του μικρού κοριτσιού έφτασε μέχρι τις τοπικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα για την επιμέλειά του. Τόσο ο παππούς, που το άφησε να βγει στο δριμύ ψύχος, όσο και η μητέρα του που απουσίαζε, βρέθηκαν στο επίκεντρο της έρευνας. Ωστόσο, τα «βέλη» συγκεντρώνονται πάνω στην 31χρονη μητέρα του παιδιού, ονόματι Ελεονόρα, διότι ο παππούς είναι τυφλός και δεν μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση.
Recommended Post Slide Out For Blogger