Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αναμνήσεις από το χθες .

Ψάχνοντας το ημερολόγιο της Ιεραποστολής ,η ματιά μας στάθηκε στο ξεκίνημα και την αρχή της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνος.Όλα ξεκίνησαν από εδώ και εδώ πάλι ξαναγυρίζουν.Για τις ψυχές που βοήθησαν και βοηθούν  μία ευχή.Ο Θεός να δίνει κουράγιο και δύναμη και να ευλογεί τις οικογένειές τους.Ταξιδέωτε μαζί μας...Ήταν Δεκέμβριος του 2013

Ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος προχωρά με τη Χάρη του Θεού και τη δική σας συνδρομή

Με τη Χάρη και την ευλογία του Θεού, αλλά και τη δική σας συνδρομή,ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί της Ουγκάντας συνεχίζεται. Στο Ιερό Ναό την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκαν σίδερα που θα στηρίξουν την οροφή. Δόξα τω Θεώ.

Οι συνεργάτες της Ιεραποστολής μας , έστειλαν φωτογραφίες από τη συνέχεια και την πορεία της Εκκλησίας. Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας .Αλλά και όλους εσάς που η καρδιά σας ακόμη και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς συνεχίζει και προσφέρει. Ο Θεός να σας ανταμείβει με πολλαπλάσια δώρα. Γι αυτούς που θα ήθελαν να ενισχύσουν την την ιεραποστολή στο Λουγκουζί της Ουγκάντας: Εθνική τράπεζα 656/201115-86 στο όνομα του ιερέως της  Ιεραποστολής μας GeorgeNyombi. Ευχαριστούμε!!!













 
Recommended Post Slide Out For Blogger