Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους


Προσκυνηματική εκδρομή στα Ιεροσόλυμα πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής από  26 - 30 Ιανουαρίου 2017 με το ακόλουθο πρόγραμμα.

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
Συγκέντρωση στις 6:30 στην Ιερά Μονή και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση με EL AL στις 10:05 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Π. Ν. της Αναστάσεως, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. 
 
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017
Στις 06:30, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα
προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα σταματήσουμε και στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτη. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
 
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Βηθανία, την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου. Από εκεί θα μεταφερθούμε στη Μονή του Αγίου Θεοδοσίου, την Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, το χωριό των Ποιμένων και την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Νυχτερινή Θ. Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο
 
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή της Ιεριχούς- Αγιασμός στον Ιορδάνη Ποταμό (σημείο Βαπτίσεως του Κυρίου) και επίσκεψη στις Μονές Πρ. Ελισαίου και Σαρανταρίου Όρους. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Γεθσημανή. Και θα επισκεφθούμε τις Μονές Αγίου Συμεών Θεοδόχου και Τιμίου Σταυρού Προδρόμου στην Ορεινή. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Λόφο της Σιών, στην περιοχή του Τείχους των Δακρύων, στο Πραιτώριο και την Οδό του Μαρτυρίου και αναλόγως των συνθηκών σε άλλα μικρότερα μοναστήρια της πόλης. Ελεύθερος χρόνος και στις 14:00 αναχώρηση για την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου. Άφιξη στο αεροδρόμιο. Έλεγχος και στις 19:00 πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη στις 21:10 περίπου και μεταφορά στην Ιερά Μονή.
 
Τιμή: 750€
Για να θεωρείται κανονική και οριστική η εγγραφή και η δέσμευση της θέσης απαιτείται προκαταβολή:
€300 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου
  
Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 09/ 01 / 2017
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
 
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων (4 βράδια) με 4 προγεύματα και 4 δείπνα στο
ξενοδοχείο. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.
ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν
αναφέρεται στο πρόγραμμα. Επίσης πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους
αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 2/10/ 2016.
 
Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ:
Για την είσοδο στο Ισραήλ τα διαβατήρια πρέπει να έχουν περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών. ΑΡΑ όσοι
συμμετέχουν θα πρέπει τα διαβατήριά τους να λήγουν μετά την 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017. Εάν τα διαβατήρια λήγουν πριν την 30/7/17 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδοθούν ΝΕΑ όσο το δυνατόν συντομότερα!
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στο αεροσκάφος επιτρέπεται να παραδοθεί μόνο μία αποσκευή κατ’ άτομο συνολικού βάρους
μέχρι 23 κιλών. Επιπλέον αποσκευή χρεώνεται από την εταιρία. 
 
Για κρατήσεις θέσεων: π. Πολύκαρπος2295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger