Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Σημειώσεις ενός Άδικου κόσμου...



Από μικρό παιδί βιώνω φρικτά συναισθήματα απέναντι στην αδικία. Η παρουσία της μέσα στην ζωή, τόσο σε επίπεδο φυσικό( π.χ ασθένειες, θάνατος) όσο και σε τεχνικό (κρατική εξουσία) είναι για μένα μια από τις μεγαλύτερες οδύνες στην ζωή μου.

Σήμερα και πάλι ένιωσα τα ίδια συναισθήματα. Έβλεπα τις ονομαζόμενες ειδήσεις που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια επανάληψη νέων μεθόδων του ''φθαρτού κόσμου'' να αναπαραγάγει το έργο της βίας και της αδικίας, και η ψυχή μου εστίασε πάνω σε απόλυτα αναμενόμενη, κατανοητή και επιβαλλόμενη «είδηση». Την διαδήλωση μεταναστών και Ελλήνων αγωνιστών για την άδικη, βάρβαρη και μισάνθρωπη ιμπεριαλιστική επίθεση του Σιωνισμού απέναντι στο πανανθρώπινο δικαίωμα για γη και πατρίδα των Παλαιστινίων. Και μάλιστα απέναντι σε παιδιά και γυναίκες, με στόχο την οργάνωση της Χαμάς.

Ένας λοιπόν νέος άνθρωπος Συριακής καταγωγής όπου η σύζυγος του είναι Παλαιστίνια, είχε την τόλμη και την εσωτερική ρώμη να κατεβάσει την Σιωνιστική σημαία του Ισραήλ από τον ιστό της Ισραηλινής πρεσβείας. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο. Σήμερα ο άνθρωπος αυτός κινδυνεύει με φυλάκιση 18 μηνών εώς 2 ετών. Αυτή είναι η κρατική δικαιοσύνη. Αυτή είναι η δικαιοσύνη του κόσμου αυτού.


Οι πραγματικοί εγκληματίες, οι άμεσοι και έμμεσοι αυτουργοί χιλιάδων δολοφονιών είναι ελεύθεροι και πολλές φορές δαφνοστολισμένοι την ίδια ακριβώς στιγμή όπου ο απλός αγωνιζόμενος λαός, που υποφέρει, διαμαρτύρεται, αντιστέκεται και αγωνίζεται, συλλαμβάνεται και οδηγείται στις φυλακές.

Πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, δικαστές, διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, μητροπολίτες κ. α . κυκλοφορούν ελεύθεροι την στιγμή που οι φυλακές έχουν γεμίσει από φτωχούς μετανάστες και Έλληνες . Όλους εκείνους που δεν είχαν χρήματα και γνωριμίες να μεσολαβήσουν στην "δικαιοσύνη'' ώστε να μην εγκλειστούν μέσα στα κολαστήρια του Κράτους. Μια επίσκεψη στις φυλακές της χώρας θα σας πείσει, ότι μόνιμοι κάτοικοι τους είναι στην πλειοψηφία τους τα φτωχόπαιδα της Ελλάδας.

Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο. Πίσω τους πρόσωπα της ''καλής'' και ''νομιμόφρονας'' πολιτείας. γραβαντωμένοι, ρασοφορεμένοι και ένστολοι απατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι στήνοντας νέα οικονομικά και κυρίως ηθικά πλιάτσικα εξαπατώντας νέα θύματα. Γεμίζοντας τα σεντούκια της προσωπικής ιστορίας τους με σαπίλα και μπόχα. Ταυτόχρονα, απλοί ανώνυμοι άνθρωποι '' οι κολασμένοι της γης αυτής'' πεταμένοι στις φυλακές.

Αύριο πάλι θα πάω στις φυλακές. Θα δω πίσω από τα κάγκελα πρόσωπα που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί και δεν θα δω όλους αυτούς που θα έπρεπε να είναι.


π. Λίβυος

Recommended Post Slide Out For Blogger