Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πανήγυρις του Συνδέσμου Αγάπης " Ο Ιερός Χρυσόστομος"(Φωτογραφίες από την ακολουθία του εσπερινού Β μέρος )

 
 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
Το απόγευμα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου  τελέστηκε η ακολουθία του Πανηγυρικού εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνατίου,ο οποίος κήρυξε και τον Θείο λόγο και αναεφέρθηκε στην σημαντική προσωπικότητα του αγίου Ιωάννου και τη θέση της στην Εκκλησία μας
Στην Ιερά Ακολουθία παρέστη πλειάδα ιερέων από την Ελλάδα και την Αφρική  αλλά και πλήθος κόσμου που  ήρθε στην πανήγυρη του Αγίου, που λόγω των δοκιμασιών που υπέστη, ονομάσθηκε  "Μεγαλομάρτυρας μετά τους διωγμούς".
Τα ψαλτικά μελωδήματα  του εσπερινού ,του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, απέδωσαν κατανυκτικά ιεροσπουδαστές υπό την διεύθυνση του κ.Κωνσταντίνου Καραγκούνη.
Το πρωί  της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και η  Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώ αμέσως μετά τελέστηκε μνημόσυνο για τους συνεργάτες και τα μέλη του Συνδέσμου. του.
Χρόνια πολλά στους διακονούντες στον Σύνδεσμό μας.Ο Θεός δια πρεσβειών του αγίου να αγιάζει και να ευλογεί όλους μας !!



 












Recommended Post Slide Out For Blogger