Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η συγκλονιστική φωτογραφία των Πρωταθλητών Ευρώπης στο Βόλο


Η Ελλάδα στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Εφηβους, ο Βόλος... φόρεσε τα καλά του για τους μικρούς του Ηλία Παπαθεοδώρου και οι Ελληνες ένιωσαν περήφανοι σε δύσκολες στιγμές για την χώρα αυτό το καλοκαίρι.

Ομως, πέρα από μετάλλια, πέρα από τρόπαια, πέρα από τρίποντα και καρφώματα οι Ελληνες διεθνείς κατάφεραν να σκορπίσουν συγκίνηση και περηφάνια και πέρα από το παρκέ.

Με το φινάλε του τελικού όλοι οι παίκτες έτρεξαν στην κερκίδα. Πήγαν να αγκαλιάσουν και να γιορτάσουν το τρόπαιο με τους γονείς και τους συγγενείς τους. Τους ανθρώπους που τους στήριξαν όλο αυτό τον καιρό και τους πίστεψαν.
Πηγή : Τρομακτικό

Λίγα λεπτά μετά ο αρχηγός έδωσε το... σήμα να πάνε όλοι να χαιρετίσουν τους Τούρκους αντιπάλους και εν συνεχεία ο Χαραλαμπόπουλος πήρε το τρόπαιο και φώναξε όλη την ομάδα για να πάνε στον φίλο τους.

Ενα πιτσιρικά με κινητικά προβλήματα που έβλεπε με αγωνία τον τελικό και του έδωσαν το τρόπαιο. Γύρω του όλη η ομάδα, στη μέση αυτός συγκινημένος και η Ελλάδα έδειχνε ξανά, για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της. Το πραγματικό.

Recommended Post Slide Out For Blogger