Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Δώρο Θεού που μας επέτρεψε να είμαστε εκεί.Το μικρό μας ιατρείο ένας μικρός παράδεισος!!


Από τις πρώτες ημέρες της παραμονής μας στην Ουγκάντα ο γιατρός της 4ης αποστολής μας κ.Γιώργος Πολυχρονίδης ,ξεκίνησε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του όπως και όπου χρειαζόταν .Από την Τρίτη  7 Ιουλίου έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου με τη βοήθεια του Παθολόγου από την Ουγκάντα κ.Αθανασίου Καβουμά,ξεκίνησαν οργανωμένο ιατρείο στο χωριό Λουγκουζί.Το μικρό μας ιατρείο ένας μικρός παράδεισος!!
 
Για τέσσερις μέρες 450 άτομα δέχτηκαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δωρεάν.Ο γιατρός μας με τον  π.Γεώργιο που βοηθούσε στη μετάφραση με πολλή επιμέλεια και προσοχή άκουγε τις μικρές Αφρικάνικες περιπέτειες της υγείας των ιθαγενών.Παράλληλα λειτούργησε και οδοντιατρικό τμήμα από το οποίο πέρασαν πολλοί ασθενείς.Το ιατρείο πάντοτε ξεκινούσε με προσευχή και το απολυτίκιο των Αγίων Αναργύρων.

 
Εικόνες συγκλονιστικές από την πρώτη κιόλας ημέρα.Παιδιά που έφερναν στο ιατρείο τα αδελφάκια τους.Όλες οι μητέρες από τις κακουχίες με προβλήματα στη μέση.Μαλάρια, τύφος,ατυχήματα ,ένας μικρόκοσμος πόνου από την Ουγκάντα στο ιατρείο μας.
Δώρο Θεού που μας επέτρεψε να είμαστε εκεί.Δώρο αγάπης από την Ελλάδα για κάποιους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτήν λίγο παραπάνω.Ευχαριστούμε!!!





 






 




Recommended Post Slide Out For Blogger