Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η συγκινητική ιστορία ενός άστεγου που διάβαζε ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα και δεν ανοίγουν ποτέ βιβλίο στη ζωή τους. Την ίδια ώρα, υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται ένα βιβλίο και δεν μπορούν να το αποκτήσουν…
Η ιστορία αυτή μιλά για έναν άντρα, που επισκεπτόταν συχνά το Λας Βέγκας για δουλειές και αποφάσισε να χαρίσει σε έναν άστεγο, τον Πολ, ένα Kindle, δηλαδή μια ταμπλέτα που περιέχει περισσότερα από 300 ψηφιακά βιβλία.
Πηγή Αnt1

Βασικά, ο επιχειρηματίας είχε δει τον Πολ να διαβάζει ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο. Στο τελευταίο του ταξίδι λοιπόν, αποφάσισε να πιάσει κουβέντα με τον Πολ και να τον ρωτήσει γιατί το έκανε.

Τότε ανακάλυψε πως το έκανε πολύ απλά επειδή ήταν το μόνο που είχε!

Λόγω της αγάπης του για το διάβασμα το διάβαζε ξανά και ξανά. Μετά από την κουβέντα τους ο επιχειρηματίας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποφάσισε να του χαρίσει το tablet με τα περισσότερα από 300 ψηφιακά βιβλία για να τον συντροφεύουν στον δρόμο.

"Χάρηκα πολύ όταν είδα πόσο του άρεσε αυτό που του έδωσα, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να εκτιμά περισσότερο κάτι που εγώ θεωρούσα δεδομένο",  δήλωσε μετά την καλή του πράξη
Recommended Post Slide Out For Blogger