Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Επικαιρότητες- Ενημέρωση για τις λατρευτικές ευκαιρίες και εκδηλώσεις της εβδομάδος

Από Παρασκευή 30 Ιανουαρίου  έως  Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015



«Προσεγγίζοντας την Ορθόδοξη μητέρα» Μία ομιλία ,αφιέρωμα

 Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου  στις 10.15π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής ,μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  στο αρχονταρίκι θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στο πρόσωπο της μητέρας με αφορμή  την  Ορθόδοξη εορτή  της , αυτή της  Υπαπαντής του Κυρίου .Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος θα μιλήσει  η Θεολόγος κ.Γεωργία Μαυρίκου –Αγγελοπούλου με θέμα «Προσεγγίζοντας την Ορθόδοξη μητέρα»


Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου  στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής θα τελεστεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία  της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου.Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.15 μ.μ. και θα περατωθεί στις 12.30π.μ


 
Συνεχίζονται και  αυτήν την  Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται  στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Στις 6.00μ.μ.  θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού στη συνέχεια η παράκληση της Παναγίας ενώ αμέσως νετά συνεχίζεται η σειρά ομιλιών με θέμα Πατερικά κείμενα .Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
 
 



Συνεχίζονται και αυτήν την  Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου οι εσπερινές ομιλίες στον
Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι που αφορούν την ερμηνεία του 12ου κεφαλαίου  της προς Ρωμαίους επιστολής στις 7.30μ.μ.Στις 6.45μ.μ τελείται η ακολουθία του εσπερινού
 
 
Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή
                             

 
Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στην Ιερά Μονή  Παναγίας Γοργοηπηκόου Μάνδρας ,στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου και στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου  το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου .
Αναχώρηση με πούλμαν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου  στις 8.30π.μ. από το Μοναστήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας . 
Τιμή συμμετοχής : 15 ευρώ
Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα πραγματοποιηθεί  μικρή λαχειοφόρος για τους σκοπούς της Ιεραποστολής της Μονής μας στην Ουγκάντα.
Πληροφορίες στην Ιερά Μονή και στο τηλέφωνο 2295022228

 
 
 
 
 
 

Recommended Post Slide Out For Blogger