Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Συνεχίζεται η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Συνεχίζεται η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Συνεχίζεται η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Τα γλυκίσματα για την αγάπη!!


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  φιλανθρωπική μας εκδήλωση στον Σύνδεσμο αγάπης ο Ιερός χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3 στο Παγκράτι και φιλοξενεί μικρά παιδιά και φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ,την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου  .Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου για να συνδράμει  με αγάπη το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου
Στην εκδήλωση διαβάσαμε Χριστουγεννιάτικα συγκινητικά κείμενα,τραγουδήσαμε παραδοσιακά κάλαντα ενώ στο τέλος της εκδηλώσεως πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος για τον ίδιο σκοπό.
Ωστόσο πίσω από την  πραγματοποίηση των έργων αυτών βρίσκονται άνθρωποι που εργάζονται και προσφέρουν . Από τη δημιουργία των γλυκισμάτων μέχρι τη διάθεση των προσκλήσεων και των λαχνών.Τους ευχαριστούμε "από καρδιάς πολύ".Και του χρόνου .Χρόνια πολλά και ευλογημένα!!
Recommended Post Slide Out For Blogger