Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Τα γλυκίσματα για την αγάπη!!


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  φιλανθρωπική μας εκδήλωση στον Σύνδεσμο αγάπης ο Ιερός χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3 στο Παγκράτι και φιλοξενεί μικρά παιδιά και φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ,την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου  .Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου για να συνδράμει  με αγάπη το φιλανθρωπικό έργο του Συνδέσμου
Στην εκδήλωση διαβάσαμε Χριστουγεννιάτικα συγκινητικά κείμενα,τραγουδήσαμε παραδοσιακά κάλαντα ενώ στο τέλος της εκδηλώσεως πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος για τον ίδιο σκοπό.
Ωστόσο πίσω από την  πραγματοποίηση των έργων αυτών βρίσκονται άνθρωποι που εργάζονται και προσφέρουν . Από τη δημιουργία των γλυκισμάτων μέχρι τη διάθεση των προσκλήσεων και των λαχνών.Τους ευχαριστούμε "από καρδιάς πολύ".Και του χρόνου .Χρόνια πολλά και ευλογημένα!!
Recommended Post Slide Out For Blogger