Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Φωτογραφίες από τη χειροτόνία νέου Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς


00Ο νέος Διάκονος
π. Κοσμάς Ρισάνος είναι έγγαμος,
υιός του ιερέως π. Ιωάννου,
αδελφός του Αρχιδιακόνου
της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
π. Χρήστου
ενώ μικρότερος αδελφός του
είναι μοναχός στο Άγιον Όρος


Studio Χρήστος Xs
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Πειραιώς χειροτόνησε εις Διάκονο τον κ.Κοσμά Ρισάνο τέκνο του πατρός Ιωάννη Ρισάνου προϊσταμένου του Ιερού Ναού. 

Ο π. Κοσμάς είναι έγγαμος κληρικός και απόφοιτος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής σχολής και μέχρι πρότινος διακονούσε ως ιεροψάλτης στο Ιερό Παρεκκλήσιο του ναού της Υπαπαντής Αγίου Χαραλάμπου Ταμπουριών.
Πηγή : Ενοριακή ζωή

Ο νέος Διάκονος π. Κοσμάς προορίζεται για τη θέση του Αρχιαδιακόνου της Ιεράς Μητρόπολεως Πειραιώς μετά την εις ιερέας χειροτονία του αδελφού του π. Χρήστου που θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιώτατι Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς

0102030405060708091011121314151617
Recommended Post Slide Out For Blogger