Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Φωτογραφίες από τη χειροτόνία νέου Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς


00Ο νέος Διάκονος
π. Κοσμάς Ρισάνος είναι έγγαμος,
υιός του ιερέως π. Ιωάννου,
αδελφός του Αρχιδιακόνου
της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
π. Χρήστου
ενώ μικρότερος αδελφός του
είναι μοναχός στο Άγιον Όρος


Studio Χρήστος Xs
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Πειραιώς χειροτόνησε εις Διάκονο τον κ.Κοσμά Ρισάνο τέκνο του πατρός Ιωάννη Ρισάνου προϊσταμένου του Ιερού Ναού. 

Ο π. Κοσμάς είναι έγγαμος κληρικός και απόφοιτος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής σχολής και μέχρι πρότινος διακονούσε ως ιεροψάλτης στο Ιερό Παρεκκλήσιο του ναού της Υπαπαντής Αγίου Χαραλάμπου Ταμπουριών.
Πηγή : Ενοριακή ζωή

Ο νέος Διάκονος π. Κοσμάς προορίζεται για τη θέση του Αρχιαδιακόνου της Ιεράς Μητρόπολεως Πειραιώς μετά την εις ιερέας χειροτονία του αδελφού του π. Χρήστου που θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιώτατι Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς

0102030405060708091011121314151617
Recommended Post Slide Out For Blogger