Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Πανήγυρη Ιεράς Καλύβης Αγίου Γεωργίου Ιωασαφαίων (φωτογραφίες)

  

δσφΦΔΣ1


Στιγμιότυπα από την Πανήγυρη της Ιεράς Καλύβης Αγ. Γεωργίου Ιωασαφαίων της Σκήτης Καυσοκαλυβίων, κατά τη μνήμη της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, 3-16 Νοεμβρίου 2014. Κατά την Πανήγυρη, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, εκάρη μεγαλόσχημος μοναχός ο π. Μακάριος, συνοδεία του γέροντος της Καλύβης, Νεοφύτου ιερομονάχου.
ΑΣΔΓΩΦ12
ΣΔΑΓΩΣ7
ΑΓΣΩ6
ΓΣΑΓΣ5
ΣΔΓΑΣΦΑ4
ΣΑΔΓΓΩΣΔΦ3
ΑΓΣΣΔΓ2δ
ΑΦΓΔΑΦΑ2γ
ΑΓΣΔ2β
ΑΣΓΦΦΔ2α
ΣΔΓΑΦΣΔΓ2


Πηγή:  agioritikesmnimes.blogspot.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger