Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Συνεχίζεται η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Συνεχίζεται η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Συνεχίζεται η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος στην πανήγυρη του Ιερού Ιβηρητικού Κελλίου Αγίου Νικολάου Τυπογράφων.


DSE 6369

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόταση, τέλεσε την ετήσια πανήγυρη του Ιερού Ιβηρητικού Κελλίου Τυπογράφων στις Καρυές του Αγίου Όρους, στη μνήμη του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων, στις 19 Δεκεμβρίου (6 με το Παλαιό Ημερολόγιο).

Η πανήγυρη τελέστηκε με ολονύκτια αγρυπνία, στην οποία συμμετείχαν πολλοί κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί προσκυνητές, κυρίως νέοι.

Πηγή : Ενοριακή ζωή
Κατά την αγιορειτική λειτουργική παράδοση τελέστηκαν και τα «Κτητορικά» το απόγευμα της κυριώνυμης ημέρας. Τέλος, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Αμβροσίου Μεδιολάνων.


Τον Μητροπολίτη Κίτρους και τους προσκυνητές καλωσόρισε ο Γέροντας του Κελλίου Πανοσιολογιώτατος Ιερομόναχος κ. Αρσένιος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για τον κόπο της παρουσίας και συμμετοχής τους.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος, σε κάθε περίσταση, αναφέρθηκε στη θέση των εκκλησιαστικών εορτών στην πνευματική ζωή τόσο των μοναχών όσο και των λαϊκών πιστών. Αναφέρθηκε στο ποιμαντικό έργο υπό τις σύγχρονες συνθήκες και στη θετική παρουσία της Εκκλησίας στην κοινωνία μας. Παρακάλεσε τους Αγιορείτες Πατέρες να υποστηρίζουν προσευχητικά τους επισκόπους και τους ιερείς, στις αγωνίες τους, τις καθημερινές προσπάθειές τους και για την ευόδωση των πρωτοβουλιών τους.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, για τη μνήμη του Αγίου Σάββα, τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Επίσκοπος Παλμύρας κ. Ιωάννης του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Των κληρικών που συλλειτούργησαν μαζί του προεξήρχε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων Γέροντας Ναθαναήλ.
DSE 6065DSE 6072DSE 6075DSE 6081DSE 6084DSE 6257DSE 6264DSE 6271DSE 6305DSE 6313DSE 6385kitrous oros4-620x330
Recommended Post Slide Out For Blogger