Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική μας εκδήλωση στην Ιερά Μονή Παναγίας ΧρυσοπηγήςΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική μας εκδήλωση στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου  .Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ιερέας του νού του Εθνικού Ιδρύματος Αποκαταστάσεως αναπήρων,π.Δημήτριος Δεστούνης μαζί με την πρεσβυτέρα του που τίμησαν την εκδήλωσή μας και ευχαρίστησαν για την ιδιαίτερα σημαντική αυτή κίνηση.Πλήθος κόσμου   παρευρέθηκε στην εκδήλωσή μας που ήρθε και με αυτόν τον τρόπο να συνδράμει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής, στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού: της Αφρικής,την Ουγκάντα και το Μπουρούντι ,τη Μαδαγασκάρη αλλά και τελευταία την περιοχή της Κορυτσάς στην Βόρειο Ήπειρο.Οι εκδηλώσεις μας αυτές άλλωστε  πολύ ανακουφίζουν την προσπάθειά  μας και μας δίνουν τη δυνατότητα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να ονειρευόμαστε.

Ωστόσο πίσω από την  πραγματοποίηση των έργων αυτών βρίσκονται άνθρωποι που εργάζονται και προσφέρουν .Για όλους αυτούς αλλά και γι αυτούς που δέχονται την αγάπη, μια προσευχή ...
.Πολλές κυρίες και συνεργάτιδες του έργου μας βοήθησαν και πάλι για την πραγματοποίηση της εκδηλώσεώς μας  .Ιδιαιτέρως όμως  η κ.Ιωάννα Μανιατάκου που με ιδιαίτερο ζήλο ,κοπίασε για την φιλανθρωπική μας  εκδήλωση.Τους ευχαριστούμε "από καρδιάς ΄" πολύ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων  της εκδηλώσεως,θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά δώρων ,όπου θα μοιράσουμε κατά την επίσκεψή μας στο Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Αναπήρων  στο Ίλιον το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.Σας περιμένουμε με πολύ χαρά όλους !!
.
 
.
Recommended Post Slide Out For Blogger