Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Συνεχίζεται η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Συνεχίζεται η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Συνεχίζεται η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική μας εκδήλωση στην Ιερά Μονή Παναγίας ΧρυσοπηγήςΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική μας εκδήλωση στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου  .Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ιερέας του νού του Εθνικού Ιδρύματος Αποκαταστάσεως αναπήρων,π.Δημήτριος Δεστούνης μαζί με την πρεσβυτέρα του που τίμησαν την εκδήλωσή μας και ευχαρίστησαν για την ιδιαίτερα σημαντική αυτή κίνηση.Πλήθος κόσμου   παρευρέθηκε στην εκδήλωσή μας που ήρθε και με αυτόν τον τρόπο να συνδράμει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής, στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού: της Αφρικής,την Ουγκάντα και το Μπουρούντι ,τη Μαδαγασκάρη αλλά και τελευταία την περιοχή της Κορυτσάς στην Βόρειο Ήπειρο.Οι εκδηλώσεις μας αυτές άλλωστε  πολύ ανακουφίζουν την προσπάθειά  μας και μας δίνουν τη δυνατότητα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να ονειρευόμαστε.

Ωστόσο πίσω από την  πραγματοποίηση των έργων αυτών βρίσκονται άνθρωποι που εργάζονται και προσφέρουν .Για όλους αυτούς αλλά και γι αυτούς που δέχονται την αγάπη, μια προσευχή ...
.Πολλές κυρίες και συνεργάτιδες του έργου μας βοήθησαν και πάλι για την πραγματοποίηση της εκδηλώσεώς μας  .Ιδιαιτέρως όμως  η κ.Ιωάννα Μανιατάκου που με ιδιαίτερο ζήλο ,κοπίασε για την φιλανθρωπική μας  εκδήλωση.Τους ευχαριστούμε "από καρδιάς ΄" πολύ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων  της εκδηλώσεως,θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά δώρων ,όπου θα μοιράσουμε κατά την επίσκεψή μας στο Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Αναπήρων  στο Ίλιον το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.Σας περιμένουμε με πολύ χαρά όλους !!
.
 
.
Recommended Post Slide Out For Blogger