Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο θαύμα! Πώς το 4χρονο αγοράκι γύρισε ... από τον άλλο κόσμο!


Ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο θαύμα! Πώς το 4χρονο αγοράκι γύρισε ... από τον άλλο κόσμο!
Η ιστορία του μας είχε συγκλονίσει όλους! 
Ο 4χρονος Μαρσέλ, από την Αλβανία, είχε μεταβεί μαζί με τον πατέρα και τον παππού του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να δουν τη μητέρα του που μόλις είχε εγχειριστεί και δεχόταν επισκέψεις.
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Στο μεσοδιάστημα που ο πατέρας του παιδιού ανέβηκε στην ΩΡΛ κλινική για να δει τη γυναίκα του, ο πιτσιρικάς ξέφυγε από την προσοχή του παππού κι ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον τραυμάτισε βαρύτατα προκαλώντας του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το παιδί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να κάνουν το ανθρωπίνως δυνατόν για να το κρατήσουν στη ζωή. Όμως τα τραύματα του ήταν τέτοια που δεν επέτρεπαν ψήγματα αισιοδοξίας και όλοι είχαν απελπιστεί, θεωρώντας πως δύσκολα θα κέρδιζε τη μάχη για να μείνει ζωντανό.
Ακόμα και οι γονείς του παιδιού είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Θεό, αφού ο Μαρσέλ δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και η πορεία της υγείας του ήταν ... λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη. Κι εκεί που η ζωή του 4χρονου κρεμόταν στην κυριολεξία από μια κλωστή κι η μάχη έδειχνε άνιση ... λες κι έγινε ένα θαύμα και ο μικρός σαν από αναλαμπή... αναστήθηκε κι άρχισε να δείχνει πως θα κέρδιζε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του! Μάλιστα ήταν τόσο ραγδαία η βελτίωση της υγείας του, που ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν, πως ο καταβεβλημένος οργανισμός του έδειξε τέτοια αποθέματα.
Τα δε τελευταία 24ωρα ο πιτσιρικάς άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον και να αναγνωρίζει και τους γονείς του, που ούτε στιγμή δεν έφυγαν από δίπλα του και πάντα ήλπιζαν σε ένα μικρό θαύμα, που όντως πραγματοποιήθηκε!
Πολλοί μίλησαν για την αντοχή του οργανισμού, οι περισσότεροι πάντως ακόμα και γιατροί, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως ο μικρός Μαρσέλ σαν χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής επέστρεψε στη ζωή, αποδεικνύοντας πως η δύναμη και η πίστη μπορούν πολλές φορές να σε βγάλουν νικητή ακόμα και σε μάχες που φαίνονται άνισες.

Πηγή: cretalive.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger