Φιλανθρωπική εκδήλωση-Απογευματινό τσάι στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ.Σας περιμένουμε...


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Φιλανθρωπική εκδήλωση- Απογευματινό τσάι

Φιλανθρωπική εκδήλωση- Απογευματινό τσάι
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο θαύμα! Πώς το 4χρονο αγοράκι γύρισε ... από τον άλλο κόσμο!


Ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο θαύμα! Πώς το 4χρονο αγοράκι γύρισε ... από τον άλλο κόσμο!
Η ιστορία του μας είχε συγκλονίσει όλους! 
Ο 4χρονος Μαρσέλ, από την Αλβανία, είχε μεταβεί μαζί με τον πατέρα και τον παππού του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να δουν τη μητέρα του που μόλις είχε εγχειριστεί και δεχόταν επισκέψεις.
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Στο μεσοδιάστημα που ο πατέρας του παιδιού ανέβηκε στην ΩΡΛ κλινική για να δει τη γυναίκα του, ο πιτσιρικάς ξέφυγε από την προσοχή του παππού κι ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον τραυμάτισε βαρύτατα προκαλώντας του σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το παιδί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να κάνουν το ανθρωπίνως δυνατόν για να το κρατήσουν στη ζωή. Όμως τα τραύματα του ήταν τέτοια που δεν επέτρεπαν ψήγματα αισιοδοξίας και όλοι είχαν απελπιστεί, θεωρώντας πως δύσκολα θα κέρδιζε τη μάχη για να μείνει ζωντανό.
Ακόμα και οι γονείς του παιδιού είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Θεό, αφού ο Μαρσέλ δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον και η πορεία της υγείας του ήταν ... λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη. Κι εκεί που η ζωή του 4χρονου κρεμόταν στην κυριολεξία από μια κλωστή κι η μάχη έδειχνε άνιση ... λες κι έγινε ένα θαύμα και ο μικρός σαν από αναλαμπή... αναστήθηκε κι άρχισε να δείχνει πως θα κέρδιζε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του! Μάλιστα ήταν τόσο ραγδαία η βελτίωση της υγείας του, που ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν, πως ο καταβεβλημένος οργανισμός του έδειξε τέτοια αποθέματα.
Τα δε τελευταία 24ωρα ο πιτσιρικάς άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον και να αναγνωρίζει και τους γονείς του, που ούτε στιγμή δεν έφυγαν από δίπλα του και πάντα ήλπιζαν σε ένα μικρό θαύμα, που όντως πραγματοποιήθηκε!
Πολλοί μίλησαν για την αντοχή του οργανισμού, οι περισσότεροι πάντως ακόμα και γιατροί, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως ο μικρός Μαρσέλ σαν χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής επέστρεψε στη ζωή, αποδεικνύοντας πως η δύναμη και η πίστη μπορούν πολλές φορές να σε βγάλουν νικητή ακόμα και σε μάχες που φαίνονται άνισες.

Πηγή: cretalive.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger