Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Χιλιάδες πιστού λαού στον Πανηγυρικό Εσπερινό και την Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ελεούσης στον Πειραιά.


Με κάθε λαμπρότητα, κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε χθες βράδυ ο Μ'έγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Δημητρίου, στον οποίο χοχροστάτησε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.
Στην συνέχεια έγινε  η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ελεούσης και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, στους κεντρικούς δρόμους της Ενορίας.

Πηγή : Ενοριακή ζωή
Πλήθος προσκυνητών και επισκεπτών και χθες κατάκλυσαν τον Ναό μας, κάνοντας εμφανή στους δύσκολους καιρούς την πίστη και την ελπίδα που αντλούν οι άνθρωποι για την συνέχεια της ζωής τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αγίου Δημητρίου, του Έλληνα Αγίου και στα χαρίσματά του και την ανδρεία του για την ορθόδοξη πίστη και για την μεγάλη ευλογία που έχει αυτές τις μέρες ο Πειραιάς και η Ενορία μας, καθώς ανάμεσά μας στέκεται και μας συντροφεύει το ιερό σέβασμα, η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσης.
Θυμίζουμε ότι η Ιερά Εικόνα θα αναχωρήσει για την Έδεσσα την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 9.30π.μ. 








Recommended Post Slide Out For Blogger