Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Τα κομποσχοίνια του Λουγκουζί




Τα μαθήματα  για κομποσχοίνια για τα μεγάλα παιδιά από το μέλος της  3ης αποστολής μας  στην Ουγκάντα κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί,  Ελένη Μαρκοπούλου ,φαίνεται ότι έπιασαν τόπο.Πολλά από τα   παιδιά αυτά  έμαθαν να φτιάχνουν υπέροχα κομποσχοίνια αλλά και ωραιότατα μικρά πολύχρωμα βραχιολάκια .
Πρώτος σκοπός αυτού του προγράμματος είναι αυτά τα μικρά χειροτεχνήματα να τα μεταφέρουμε  στην Ελλάδα και να τα διαθέσουμε για τους σκοπούς της Ιεραποστολής αλλά και του προγράμματος αναδοχής για αυτά τα παιδιά.

‘Ενας ακόμη σκοπός  να βοηθήσουμε τα παιδιά  εργαζόμενα τα ίδια με τα χέρια τους σε ένα μικρό εισόδημα για αυτούς και  τις οικογένειές τους ώστε  και με αυτό τον τρόπο να βρίσκουν τομείς υγιούς απασχόλησης και δημιουργίας και να αποφεύγουν επιλογές που τους καταστρέφουν τη ζωή ή τους αφήνουν χωρίς ελπίδα.

Τα κομποσχοίνια και τα βραχιολάκια  θα διατίθενται την περίοδο του χειμώνα ,σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ομάδος που εργάζεται στα  «μετόπισθεν»  για την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.
Recommended Post Slide Out For Blogger