Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και αμέσως μετά το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.Ακολουθεί εσπερινή ομιλία που αφορά την εθνική επέτειο του 1940.Ακολουθεί το ιερό απόδειπνο

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔIKH & ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Φεβρουαρίου 2014Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 7.00π.μ.-8.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

Κυριακή 2  (Υπαπαντής) 6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του Μεσονυκτικού, Όρθρου & Θεία Λειτουργία.Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί στο αρχονταρίκι μικρή γιορτή αφιέρωμα στο πρόσωπο της μητέρας με την ευκαιρία της Ορθόδοξης γιορτής της (Υπαπαντής)

 Τετάρτη 5 Φεβουαρίου 6.00μ.μ.Ακολουθία του Εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Αμέσως μετά ακολουθεί ομιλία με θέμα Πατερικά κείμενα (Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (Αγίου Θεοδώρου του στρατηλάτου ) 7.00π.μ.-8.30π.μ.

Όρθρος και Θεία Λειτουργία

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου  (Τελώνου και Φαρισαίου-αρχή Τριωδίου) 6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου & Θεία Λειτουργία

9.15μ.μ. -12.30π.μ.(Αγίου Χαραλάμπους) Νυχτερινή Θεία Λειτουργία

 Τετάρτη 12 Φεβουαρίου 6.00μ.μ.Ακολουθία του Εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία

Αμέσως μετά ακολουθεί ομιλία με θέμα Πατερικά κείμενα. (Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο)

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 7.00π.μ.-8.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Κύμης και Αγίου Χαραλάμπους Αυλωναρίου.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου(του Ασώτου)  6.30π.μ.-10.00π.μ.

Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του  Όρθρου & Θεία Λειτουργία

Αμέσως μετά : « τα Νέα μας από  την Αφρική» Στο αρχονταρίκι  θα πραγματοποιηθεί  μία παρουσίαση  της πορείας της Ιεραποστολής της Μονής μας στην Ουγκάντα από το καλοκαίρι του 2013 έως σήμερα

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου (Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας)

 9.00μ.μ.-12.30π.μ  Νυχτερινή Θεία Λειτουργία.

 Τετάρτη 19  Φεβουαρίου 6.00μ.μ.Ακολουθία του Εσπερινού και  Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Αμέσως μετά ακολουθεί ομιλία με θέμα πατερικά κείμενα.(Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο)

Σάββατο 22  Φεβρουαρίου (ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟΝ) 7.00π.μ.-9.00π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ψαλλεί Τρισάγιο για τους κεκοιμημένους και θα διαβαστούν τα κόλυβα .

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  6.30π.μ.-10.00π.μ.( Κυριακή των Απόκρεω)

Ακολουθία του  Μεσονυκτικού ,του Όρθρου & Θεία Λειτουργία

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 6.00μ.μ. Ακολουθία του Εσπερινού και Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.Αμέσως μετά ακολουθεί ομιλία με θέμα Πατερικά κείμενα.-(Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο)

Σας θυμίζουμε στην Ιερά Μονή πραγματοποιούνται: Κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία κατηχητικές δραστηριότητες για τα παιδιά:
Κάθε Σάββατο 11.00π.μ Κατηχητικές νεανικές συντροφιές για παιδιά Προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού και Γυμνασίου .
Για το πρόγραμμα των ακολουθιών και των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μονής, μπορείτε να ενημερώνεστε στο :
ekdoseisxrysopigi.blogspot.com .
Για την κατηχητική δραστηριότητα των παιδιών στο
perivolakipanagias.blogspot.
Για την προσπάθειά μας στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Ουγκάντας στο :
orthodoksiierapostoli.blogspot.com
Recommended Post Slide Out For Blogger