,

,

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Λοιπόν πότε πέρασαν τόσοι μήνες από τότε που μοιράσαμε δωρεάν σε όλους τους φίλους της ιεραποστολής μας τους κουμπαράδες.Ήρθε λοιπόν ο Ιούνιος του 2017,δηλαδή ο μήνας της προετοιμασίας για την 6η αποστολή που πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.

'Οσοι λοιπόν θα ήθελαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ιεραποστολής ανακοινώνουμε ότι:ξεκίνησε η συλλογή των κουμπαράδων της Ιεραποστολής.
Η συλλογή των κουμπαράδων θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.
Φέτος το χέρι της αγάπης μας ας φτάσει ακόμα πιο μακριά!!
Για τη μικρή ή τη μεγαλύτερη συμβολή σας ευχαριστούμε "από καρδιάς" πολύ.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Έκκληση για ιερατικά υφάσματαΣτο πλαίσιο της βοήθειας που παρέχει η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, στην ορθόδοξη εκκλησία της Ουγκάντας,ετοιμάζουμε ιερατικές στολές ,ποτηροκαλύμματα,μάκτρα,καλύμματα Αγίας Τραπέζης κ.λ.π .με  την ομάδα ιεροραπτικής της Ιεράς Μονής που αποτελείται από κυρίες που εθελοντικά προσφέρουν τη διακονία τους γι αυτό το σκοπό.Από σας ζητάμε απευθυνόμενοι στην αγάπη σας να μας στείλετε αν έχετε απλά όχι ακριβά, υφάσματα ιερατικά ,ή και απλά μονόχρωμα που θα μπορούσαν να μεταποιηθούν για ιερατική χρήση.Ακόμη γαλόνια ,κρόσια ή και σταυρούς.Η προσφορά σας θα είναι σημαντική και ιδιαίτερη γι αυτήν την Ορθόδοξη Εκκλησία που δίνει την δική της μάχη στην Αφρική.
Τα υφάσματα μπορούν να παραδοθούν:
Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής (π.Εφραίμ),
Σύνδεσμος Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος .Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι (δ.Κωνσταντίνα Τζαναβάρα)
Ταχυδρομικά στη διεύθυνση:Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής τ.θ.49-19014 Καπανδρίτι Αττικής.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger