Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που μπορεί να σώσει την ζωή σας.



.Μόνο σοκ μπορεί να σου προκαλέσει το νέο διαφημιστικό σποτ από τη Νέα Ζηλανδία για την οδική ασφάλεια.

Με τίτλο «Οι γύρω σας κάνουν λάθη. Μειώστε την ταχύτητα», οι δημιουργοί του προσπαθούν να αφυπνίσουν τους οδηγούς για τις τραγικές συνέπειες που μπορεί να έχει μία απροσεξία την ώρα της οδήγησης, μία παράβλεψη STOP, και η υψηλή ταχύτητα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας οδηγός παραβλέπει το STOP και περνάει, χωρίς να υπολογίσει ότι το αμάξι που διέσχιζε το δρόμο μπροστά του είχε αυξημένη ταχύτητα. Η εικόνα παγώνει, όπως και ο χρόνος, και οι δύο άντρες βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους.
πηγή : Ενοριακή ζωή

Ο άντρας που παρέβλεψε το STOP, λέει στον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου: «Λυπάμαι πολύ, συγνώμη. Νόμιζα ότι είχα αρκετό χρόνο να περάσω». Ο άλλος οδηγός του λέει: «Απλά βγήκες στη μέση του δρόμου. Δεν είχα χρόνο να σταματήσω». Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ο οδηγός που προσπέρασε το STOP του απαντάει: «Έλα φίλε, ήταν ένα απλό λάθος». Ο οδηγός όμως που διέσχιζε τον δρόμο είχε μεγάλη ταχύτητα που άγγιζε τα 100 χιλ. «Ίσως αν πήγαινα λίγο πιο αργά. Αλλά…». Η απάντηση του άνδρα στην συνέχεια καθηλώνει: «Σε παρακαλώ..έχω το αγοράκι μου στο πίσω κάθισμα» κι ο οδηγός που έχει αυξημένη ταχύτητα του απαντά: «Μα πάω υπερβολικά γρήγορα.. Λυπάμαι..»

Η εικόνα παύει να είναι παγωμένη κι η συνέχεια «παγώνει» εμάς τους ίδιους. Το μοιραίο γίνεται και το βίντεο τελείωσε με το χειρότερο σενάριο.

Εκατομμύρια ζωές χάνονται σε ολόκληρο τον κόσμο πάνω στην άσφαλτο. Η ταχύτητα πρέπει να ελαττώνεται και όταν πιάνουμε το τιμόνι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Τα λάθη μπορούν να πληρωθούν με τον χειρότερο τρόπο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
Πηγή: proionta-tis-fisis.info 
Recommended Post Slide Out For Blogger