Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η κοπή της πίτας και ο Απολογισμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας

 

Η κοπή της πίτας και ο απολογισμός του έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κατά το έτος 2013 πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια εκδηλώσεως στο νέο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας την Πέμπτη 02 Ιανουαρίου. Παρευρίσκονταν οι τοπικές Αρχές, οι κληρικοί, οι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι, οι Συνεργάτες και τα Μέλη των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής και πλήθος κόσμου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ Ευσέβιος είχε την ευκαιρία να προβεί στον πνευματικό και οικονομικό απολογισμό της Ιεράς Μητροπόλεως, που αποτελεί καρπό της ανύστακτης μέριμνάς του για την ηθική και υλική αρωγή του Ποιμνίου του. 

Πηγή : Συνοδοιπορία

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ιεραποστολικές, φιλανθρωπικές και κοινωνικές δραστηριότητες, ευχαρίστησε τους στενούς συνεργάτες και συνεργάτριές του στην Ιερά Μητρόπολη και στις Ενορίες για την αφιλοκερδή προσφορά τους και κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους σε πνευματική συστράτευση «για να μορφωθεί ο Χριστός στις καρδιές των χριστιανών».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, υπό την Διεύθυνση του κ. Γεωργίου Αγγελινάρα, έψαλλαν τα κάλαντα, επίκαιρους ύμνους και τραγούδια.











Recommended Post Slide Out For Blogger