Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

5ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους από 30 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2014



Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει 5ήμερη Προσκυνηματική στους Αγίους Τόπους από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους

Αγίους Τόπους 30 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου 2014

 

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Συγκέντρωση στις 7:00 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων, αποσκευών και διαβατηρίων. Πτήση με EL AL στις 10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου.  Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο Φρέαρ του Ιακώβ το σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.


2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Στις 06:30, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα σταματήσουμε και στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτη. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.


3η ΜΕΡΑ Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στις  μονές των Ποιμένων, του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου και του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένουα, Αγίου Συμεών Θεοδόχου και Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση. Προαιρετική νυχτερινή Θ. Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο

4η ΜΕΡΑ Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τη Βηθανία, την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου και τα μοναστήρια της Ιεριχούς (Πρ. Ελισαίου και Σαρανταρίου Όρους). Επίσκεψη στον Ιορδάνη Ποταμό και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Γεθσημανή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Μετά το πρωινό περίπατος στο λόφο της Σιών, την Οδό του Μαρτυρίου και το Πραιτώριο. Αναλόγως των συνθηκών επίσκεψη στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ελεύθερος χρόνος και στις 14:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Έλεγχος και στις 18:30 πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη στις 20:30 περίπου.

 
Τιμή:  660 €      

Για να θεωρείται κανονική και οριστική η εγγραφή και η δέσμευση της θέσης απαιτείται προκαταβολή: €300 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου.

Όλο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  15/ 01 / 2014

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL

Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων (4 βράδια)  με 4 προγεύματα και 4 δείπνα στο ξενοδοχείο. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί και μεταφορά στο μοναστήρι του Αγίου Σάββα Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

 

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Επίσης πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 03 Δεκεμβρίου 2013.                                                                         Διοργάνωση: Travelogue, travel & tourism

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ:


Για την είσοδο στο Ισραήλ τα διαβατήρια πρέπει να έχουν περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών. ΑΡΑ όσοι συμμετέχουν θα πρέπει τα διαβατήριά τους να λήγουν μετά τις 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014.

Εάν τα διαβατήρια λήγουν πριν τις 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδοθούν ΝΕΑ όσο το δυνατόν συντομότερα!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στο αεροσκάφος επιτρέπεται να παραδοθεί μόνο μία αποσκευή κατ’ άτομο συνολικού βάρους μέχρι 23 κιλών. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger