Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

3 Πλεονεκτήματα Του Καφέ Που Δεν Ήξερες…

 

Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς καφέ; Χωρίς αυτόν, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με δυσκολία την πρωινή κίνηση στους δρόμους, θα πρέπει να κάνετε την... παρουσίασή σας μισό-κοιμισμένη, και θα περάσετε στη δουλειά με το χαρακτηριστικό ήχο του εκτυπωτή, να είναι το μόνο που θα σας κρατάει ξύπνιους. Αλλά ο καφές κάνει κάτι περισσότερο απ’το να σας κρατάει σε εγρήγορση. Εδώ σας έχω, τρία περισσότερα οφέλη από τα αγαπημένα…φασόλια μας:
1. Ο καφές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη καρκίνου στον κόσμο, αλλά ο καφές φέρεται να έχει τη δυνατότητα να μειώσει τις πιθανότητές σας να νοσήσετε. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που πίνουν συνήθως αρκετά φλιτζάνια καφέ την ημέρα κατά τη διάρκεια των ετών ή δεκαετιών μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό από τις συνομηλίκους τους να εκδηλώσουν καρκίνο της μήτρας τους.
2. Ο καφές κάνει το δέρμα σας να φαίνεται υπέροχο
Πηγή Τρομακτικό

Το εξαιρετικό με τον καφέ είναι ότι εξυπηρετεί περισσότερους από ένα μόνο σκοπό. Εσείς που θέλετε να έχετε καλύτερη επιδερμίδα, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε τον καφέ απευθείας στο σώμα σας. Η καφεΐνη βοηθά να σφίξετε το δέρμα και να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
3. Ο καφές βοηθά να χάσετε βάρος

Ο καφές μπορεί να σας βοηθήσει να ρίξει τα επιπλέον κιλά, αλλά μόνο υπό ορισμένες συνθήκες. Πρώτα απ ‘όλα, η καφεΐνη στον καφέ ενεργεί ως κατασταλτικό της όρεξης, και πίνοντας ένα φλιτζάνι το απόγευμα ή μετά το δείπνο μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τους πόθους σας για τα πρόχειρα φαγητά ή γλυκά.

Σε αυτό που δεν θα σας βοηθήσει σίγουρα να χάσετε βάρος, είναι να πίνετε πολλούς καφέδες και να βάζετε πάρα πολλή ζάχαρη μέσα.
faysbook.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger