Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Φεβρουάριος 2014 .Μήνας συστηματικότερης συλλογής φαρμάκων.


 
 Συνεχίζουμε συστηματικά  και περισσότερο πειθαρχημένα μία ακόμη φιλανθρωπική διακονία καί δραστηριότητα.Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής συνεχίζουμε να μαζεύουμε φάρμακα (παυσίπονα)αλλά και οποιαδήποτε ακόμη φάρμακα που βέβαια δεν έχουν λήξει και μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Ο μήνας Φεβρουάριος είναι ο μήνας συστηματικότερης συλλογής  φαρμάκων για τους ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.Στο ειδικά διαμορφωμένο κιβώτιο που βρίσκεται έξω στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής μπορείτε να τοποθετήσετε τα φάρμακα  αυτά. ΔΩΡΗΣΤΕ τα για να ελαφρύνει έτσι ο πόνος άλλων ανθρώπων.

 Στις δύσκολες μέρες που διανύει ο τόπος μας καλό είναι, όσοι μπορούν,με τις δυνάμεις που έχουν ,να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους προσπάθειες. Τα φάρμακα  που μαζεύουμε διατίθενται σε οικογένειες που έχουν ανάγκη , στις γυναικείες φυλακές  καθώς και στην μονάδα απεξάρτησης νέων ανθρώπων στον Ελαιώνα Θηβών.
Φάρμακα μπορείτε να αφήσετε και στο Σύνδεσμο Αγάπης Ο Ιερός Χρυσόστομος  στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι με την ένδειξη :φάρμακα για τις φυλακές.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ!!
Recommended Post Slide Out For Blogger