Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η πιο στοργική μητέρα του κόσμου…

«Μάνα δεν είναι αυτή που γεννάει τα παιδιά της, αλλά αυτή που τα αναθρέφει και τα μεγαλώνει με στοργή και αγάπη» είναι μια βαθιά φιλοσοφημένη φράση η οποία ...ταιριάζει γάντι στη Lisha. Ένα διάσημο λαμπραντόρ, παγκοσμίως γνωστό για τις ιδιαίτερες ικανότητες… μητρότητας που διαθέτει, έστω κι αν η ίδια ποτέ της δεν απέκτησε μωρά.

Η Lisha είναι μια σκυλίτσα που έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα αγάπης, τα οποία εκφράζει και με το παραπάνω εκεί στη μακρινή Νότια Αφρική που ζει, και πιο συγκεκριμένα στο καταφύγιο άγριας ζωής Cango Wildlife Ranch Oudtshoorn. Πρόκειται στην ουσία για μια τετράποδη «παρένθετη» μητέρα που έχει προσφέρει τις «υπηρεσίες» της σε περισσότερα από 30 ορφανά ζώα, τα οποία τις είχαν ανάγκη.
Πηγή Τρομακτικό


Τίγρεις, ιπποποταμάκια, σκαντζόχοιροι, γουρουνάκια, μια νυφίτσα αλλά και μια κουκουβάγια έχουν απολαύσει το μητρικό της χάδι, και μάλιστα απλόχερα. Ο Rob Hall, διευθυντής του καταφυγίου άγριας ζωής, λέει ότι «η Lisha εξημερώνει τα άγρια ​​ζώα και χρησιμεύει ως γέφυρα μεταξύ αυτών και των ανθρώπων».

Η αφοσίωση και η αγάπη της είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, ενώ όταν φροντίζει κάποια νεογέννητα δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον. «Τα ζώα την εμπιστεύονται ως διά μαγείας και πηγαίνουν πιο εύκολα σε αυτήν παρά στους υπόλοιπους υπαλλήλους. Νιώθουν πιο άνετα μαζί της και στο τέλος δείχνουν να μην θέλουν να την αποχωριστούν με τίποτα», συμπληρώνει ο διευθυντής.

Η Lisha και τα «παιδιά» της κλέβουν καθημερινά την παράσταση στις εγκαταστάσεις του κέντρου αλλά και τις καρδιές των επισκεπτών που δεν έχουν να πουν τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο και ηχηρό «μπράβο»!




perierga.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger