Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

200 νέοι έδωσαν το δυναμικό παρόν στη 5η Γιορτή Έναρξης των κατηχητικών συντροφιών της ενορίας Αγίου Δημητρίου Πειραιώς στα Ταμπούρια

Με μία λαμπρή, ζωντανή, γεμάτη φρεσκάδα εορταστική εκδήλωση και με την συμμετοχή παιδιών και γονέων, ξεκινήσαμε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου την νέα κατηχητική και ιεραποστολική προσπάθεια στην Ενορία μας.
Στον προαύλιο χώρο του 30ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ξεκίνησαν να μαζεύονται τα παιδιά και οι γονείς αναμένοντας την έναρξη και τον αγιασμό της νέας κατηχητικής χρονιάς και των νεανικών δραστηριοτήτων.
Μετά την τέλεση του αγιασμού ξεκίνησε για τα παιδιά ένα πρόγραμμα εορταστικό με πολύ κέφι και χαρά.
Θεατρικά σκέτς, παιχνίδια, κληρώσεις δώρων, μουσική συναυλία και άλλες εκπλήξεις συμπλήρωναν την εορταστική εκδήλωση που είχαν προετοιμάσει οι κατηχητές και τα στελέχη Νεότητος της Ενορίας μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προηγούμενες εβδομάδα επισκέφθηκαν τα Σχολεία της Ενορίας μας ο π. Δημήτριος Αρώνης με ομάδα κατηχητών και ενημέρωσαν και διένειμαν πρόσκληση στα παιδιά για την έναρξη των Νεανικών μας δραστηριοτήτων.
Τέλος 190 παιδιά ήταν οι πρώτες εγγραφές μας. Ας έχει δόξα το όνομα του Θεού. Ας συνεχίσουμε με το ίδιο ενδιαφέρον, με μεγαλύτερο ακόμα ζήλο, με αγωνία κατά Θεόν. Ας λυγίζουν τα γόνατά μας κάθε μέρα προσευχόμενοι για την διακονία που μας εμπιστεύθηκε ο Θεός ώστε μέχρι το τέλος να δώσουμε την καλή απολογία.
Καλή μας χρονιά και καλό μας ταξίδι με την χάρι του Θεού.


 
Recommended Post Slide Out For Blogger