Εκδόσεις Χρυσοπηγή -Πάντα Ελεύθεροι !!


Ένα πασχαλινό παζάρι για την εξωτερική Ιεραποστολή.
Την Κυριακή 26 Μαρτίου διοργανώνουμε ένα πασχαλινό φιλανθρωπικό παζάρι
που θα διαθέσει πανέμορφες πασχαλινές λαμπάδες και δώρα, αλλά και γλυκύτατες λιχουδιές,για την ενίσχυση της Ιεραποστολής μας στην Ουγκάντα στη σχολή χορού της κ. Φωτεινής Παπαρούπα στη Λεωφόρο Ειρήνης 29 στην Πεύκη από τις 11π.μ. έως τις 6.00μ.μ.Σας περιμένουμε με πολύ χαρά,να σας γνωρίσουμε την ιεραποστολική και φιλανθρωπική μας δραστηριότητα.


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.


25 Μαρτίου 2017

25 Μαρτίου 2017
Τις σημαίες στις καρδιές και τα μπαλκόνια μας !!

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

''Μακάριοι οι ελεήμονες''

Ο μακαρισμός αυτός του Χριστού μιλά για αυτούς που ελεούν ή δείχνουν έλεος δηλαδή συμπόνια, αγάπη και σεβασμό στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. Το κήρυγμα της παγκόσμιας αγάπης γίνεται από την πρώτη στιγμή το σύνθημα των μαθητών του Χριστού και θεμέλιος λίθος της πρώτης Εκκλησίας. Δεν αποτελεί μια αφηρημένη ένοια αλλά μία εφαρμοσμένη αρετή. Ο Θεός προτιμά την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, παρά τις θυσίες που γίνονται για Εκείνον.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ. Καλλινίκου

΄΄Η εν Χριστώ Πνευματική Ζωή΄΄.
Πρόκειται για μία μικρή βοήθεια προς τη διάθεση του πιστού για μία σωστή εν Χριστώ πορεία και Ζωή.Πολλές φορές παρατηρείται μία μορφή εθελοθρησκείας και μία μορφή αλλοίωσης της σωστής και γνήσιας εν Χριστώ πορείας.Χρειάζεται προσοχή, αφού ο εκτροχιασμός είναι πάντοτε εύκολος και κάθε λοξοδρόμηση εγκυμονεί θάνατο πνευματικό.Χρειάζεται ειλικρινής προσπάθεια και μεγάλη θέληση για να ζήσουμε εν Χριστώ και να απολαύσουμε πλούσια την παρουσία Του στη Ζωή μας.
 
                          Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ. Καλλινίκου
                                                 ΄΄Η εν Χριστώ Πνευματική Ζωή΄΄
                                      Κυκλοφορεί σε όλα τα Χριστιανικά βιβλιοπωλεία
  

Βιβλία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου

Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τη σειρά των βιβλίων του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου με θέματα που αφορούν τον αγωνιστή της πνευματικής ζωής.Πρόκειται για κείμενα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που σκοπό έχουν να λειτουργήσουν σαν αντίδοτο στους καιρούς της άγνοιας που ζούμε. Τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας στο σύνδεσμο με τους τίτλους των βιβλίων στη δεξιά στήλη με τις αναρτήσεις.
Αρχικά θα θέλαμε να σας θυμήσουμε τα παιδικά βιβλία των εκδόσεων μας τα οποία απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού και σκοπό έχουν να τους μιλήσουν με απλό τρόπο για τις μεγάλες και αιώνιες αξίες της πίστεως μας.Παιδικό Γεροντικό (α΄ τόμος)
Όμορφες ιστορίες από το Γεροντικό ιστορημένες βυζαντινά που μας παρουσιάζουν χιονάτους ασκητές που αγαπούσαν και ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για το Θεό και τον άνθπωπο.(σελίδες:74, τιμή: 12 ευρώ)
Παιδικό Γεροντικό (β΄ τόμος)
Η συνέχεια του Παιδικού γεροντικού με υπέροχες ιστορίες από τη ζωή των μοναχών στα μεγάλα κοινόβια.Η καθημερινή τους ζωή με την ευσπλαχνία και την αγάπη που τόσα έχει να πει στα μικρά παιδιά.(σελίδες:74, τιμή:12 ευρώ)

Το πρώτο μου συναξάρι

                                   


Ιστορίες και στιγμές από τη ζωή επτά συγχρόνων Αγίων από διάφορα μέρη της Πατρίδος μας.Ένα ταξίδι για τα παιδιά από την Αίγινα για να γνωρίσουμε τον Άγιο Νεκτάριο, μέχρι την Κάλυμνο για να προσκυνήσουμε τον Άγιο Σάββα.(σελίδες:70, τιμή:8 ευρώ)

Θεοτοκάριο για τα παιδιά
Η ζωή της Θεοτόκου εικονογραφημένη από τη γέννησή της ως την μακαρία της Κοίμηση.Με τρόπο γλαφυρό αναζητούμε το βίο της Μητέρας του Θεού και των ανθρώπων.(σελίδες:60, τιμή: 11 ευρώ) 

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιος της ερήμουΗ ζωή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου εικονογραφημένη για παιδιά. Ακόμη η θέση του στην Εκκλησία, οι κυριώτερες εορτές του στον εκκλησιαστικό κύκλο, και όλα αυτά μέσα σε μία διήγηση ενός παππού στον εγγονό του.(σελίδες:60, τιμή:11 ευρώ)

Το ημερολόγιο του Μεγάλου ερχομού
Ένα μικρό πρωτότυπο ημερολόγιο που προσπαθεί μέσα από την συμμετοχή των παιδιών να τους γνωρίσει την ιστορία των Χριστουγέννων. (σελίδες:16, τιμή:3 ευρώ)

Το ημερολόγιο της Μεγάλης Εβδομάδος
 Ένα ημερολόγιο των Παθών του Κυρίου και της Αναστάσεως με εικόνες που καλούνται τα παιδιά να ζωγραφίσουν και συμμετοχή με ερωτήσεις. (σελίδες:16, τιμή: 3 ευρώ)
Recommended Post Slide Out For Blogger