Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Αύριο 20 Αυγούστου ξεκινά η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί.Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών.Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ. Καλλινίκου

΄΄Η εν Χριστώ Πνευματική Ζωή΄΄.
Πρόκειται για μία μικρή βοήθεια προς τη διάθεση του πιστού για μία σωστή εν Χριστώ πορεία και Ζωή.Πολλές φορές παρατηρείται μία μορφή εθελοθρησκείας και μία μορφή αλλοίωσης της σωστής και γνήσιας εν Χριστώ πορείας.Χρειάζεται προσοχή, αφού ο εκτροχιασμός είναι πάντοτε εύκολος και κάθε λοξοδρόμηση εγκυμονεί θάνατο πνευματικό.Χρειάζεται ειλικρινής προσπάθεια και μεγάλη θέληση για να ζήσουμε εν Χριστώ και να απολαύσουμε πλούσια την παρουσία Του στη Ζωή μας.
 
                          Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ. Καλλινίκου
                                                 ΄΄Η εν Χριστώ Πνευματική Ζωή΄΄
                                      Κυκλοφορεί σε όλα τα Χριστιανικά βιβλιοπωλεία
  

Βιβλία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου

Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τη σειρά των βιβλίων του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου με θέματα που αφορούν τον αγωνιστή της πνευματικής ζωής.Πρόκειται για κείμενα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που σκοπό έχουν να λειτουργήσουν σαν αντίδοτο στους καιρούς της άγνοιας που ζούμε. Τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας στο σύνδεσμο με τους τίτλους των βιβλίων στη δεξιά στήλη με τις αναρτήσεις.
Αρχικά θα θέλαμε να σας θυμήσουμε τα παιδικά βιβλία των εκδόσεων μας τα οποία απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού και σκοπό έχουν να τους μιλήσουν με απλό τρόπο για τις μεγάλες και αιώνιες αξίες της πίστεως μας.Παιδικό Γεροντικό (α΄ τόμος)
Όμορφες ιστορίες από το Γεροντικό ιστορημένες βυζαντινά που μας παρουσιάζουν χιονάτους ασκητές που αγαπούσαν και ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για το Θεό και τον άνθπωπο.(σελίδες:74, τιμή: 12 ευρώ)
Παιδικό Γεροντικό (β΄ τόμος)
Η συνέχεια του Παιδικού γεροντικού με υπέροχες ιστορίες από τη ζωή των μοναχών στα μεγάλα κοινόβια.Η καθημερινή τους ζωή με την ευσπλαχνία και την αγάπη που τόσα έχει να πει στα μικρά παιδιά.(σελίδες:74, τιμή:12 ευρώ)

Το πρώτο μου συναξάρι

                                   


Ιστορίες και στιγμές από τη ζωή επτά συγχρόνων Αγίων από διάφορα μέρη της Πατρίδος μας.Ένα ταξίδι για τα παιδιά από την Αίγινα για να γνωρίσουμε τον Άγιο Νεκτάριο, μέχρι την Κάλυμνο για να προσκυνήσουμε τον Άγιο Σάββα.(σελίδες:70, τιμή:8 ευρώ)

Θεοτοκάριο για τα παιδιά
Η ζωή της Θεοτόκου εικονογραφημένη από τη γέννησή της ως την μακαρία της Κοίμηση.Με τρόπο γλαφυρό αναζητούμε το βίο της Μητέρας του Θεού και των ανθρώπων.(σελίδες:60, τιμή: 11 ευρώ) 

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιος της ερήμουΗ ζωή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου εικονογραφημένη για παιδιά. Ακόμη η θέση του στην Εκκλησία, οι κυριώτερες εορτές του στον εκκλησιαστικό κύκλο, και όλα αυτά μέσα σε μία διήγηση ενός παππού στον εγγονό του.(σελίδες:60, τιμή:11 ευρώ)

Το ημερολόγιο του Μεγάλου ερχομού
Ένα μικρό πρωτότυπο ημερολόγιο που προσπαθεί μέσα από την συμμετοχή των παιδιών να τους γνωρίσει την ιστορία των Χριστουγέννων. (σελίδες:16, τιμή:3 ευρώ)

Το ημερολόγιο της Μεγάλης Εβδομάδος
 Ένα ημερολόγιο των Παθών του Κυρίου και της Αναστάσεως με εικόνες που καλούνται τα παιδιά να ζωγραφίσουν και συμμετοχή με ερωτήσεις. (σελίδες:16, τιμή: 3 ευρώ)
Recommended Post Slide Out For Blogger