Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησε η προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ξεκίνησε η προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ξεκίνησε η προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Από τις 10:00 σήμερα το πρωί το πρόγραμμα του Ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας είναι αφιερωμένο σε αυτό τον σκοπό.
Κάνουμε την αγάπη μας πράξη Α) Ε Θ Ν Ι Κ Η Τ Ρ Α Π Ε Ζ Α
Αριθμός Λογαριασμού:
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
072/296079-60 

IBAN: GR 3401100720000007229607960 
Με το λογαριασμό ΙΒΑΝ μπορεί να γίνει κατάθεση από όλες τις Τράπεζες.

Β) Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό
Δεληγιώργη 47, Πειραιάς
Η Πειραϊκή Εκκλησία είναι ένα ξεχωριστό ραδιόφωνο. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ξεκίνησε τότε που δεν υπήρχε κάτι ανάλογο και έμοιαζε με πρωτότυπο τόλμημα: ένας εκκλησιαστικός ραδιοφωνικός σταθμός. Πέρασαν τα χρόνια από εκείνο τον Οκτώβριο του 1988 και πλέον η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ εδραίωσε την παρουσία της στο ραδιοφωνικό χάρτη της Αττικής. Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ακούγεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και μέσα από την ιστοσελίδα της, σε κάθε γωνιά της υδρογείου.

Ο άξονας του προγράμματός της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ είναι η αλήθεια του Ευαγγελίου, τα δόγματα της Ορθοδόξου Πίστεως και η Παράδοση της Εκκλησίας μας. Χωρίς φανατισμούς και μισαλλοδοξία, ταυτόχρονα όμως και χωρίς υποχωρήσεις, η φωνή μας παραμένει Ορθόδοξη και Ελληνική. Ο Θεός ας μας στηρίζει στον αγώνα μας. Και ας κάνει το ραδιοφωνικό μας σταθμό ικανό να προσφέρει ζωντανή μαρτυρία του ενός και μόνου επίκαιρου μηνύματος, της Αγίας Γραφής. Αυτή είναι η ταυτότητα του σταθμού μας. Αυτή είναι η προσπάθεια της ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Αυτό είναι το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας.
Σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 από τις 10 το πρωί μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Πειραϊκή Εκκλησία απευθύνεται σε όλους τους ακροατές και συμπαραστάτες του έργου που τόσα χρόνια επιτελείται. Με το σύνθημα «κάνουμε την αγάπη μας πράξη» σε καιρούς δύσκολους και με την Πατρίδα μας να ζει μέσα στην πολύμορφη σύγχρονη κρίση, απευθυνόμαστε σε όλους… Σε μικρούς και μεγάλους, εντός και εκτός της Ελλάδας μας, σε ακροατές συμπαραστάτες…
Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, αφού όπως το ζούμε τόσα χρόνια, η δική σας οικονομική ενίσχυση έρχεται από το υστέρημα των χρημάτων και ταυτόχρονα από το περίσσευμα της καρδιάς. Αυτή η αγάπη των ακροατών μας είναι μία άλλη πρωτοτυπία του σταθμού. Σε κανένα άλλο μέσο δεν γίνονται οι ακροατές χορηγοί, μέτοχοι και συμπαραστάτες… Αυτό είναι ένα συνεχές θαύμα που μας χαρίζει ο Παντοδύναμος Τριαδικός Θεός μας.
Με όποιο τρόπο μπορέσετε, με όποιο μέσο, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην μικρή και απλή εκστρατεία της οικονομικής ενίσχυσης του σταθμού μας.

Με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο ακροατήριό μας, με σταθερότητα στα πιστεύω μας, με αποφασιστικότητα και ζήλο για την προσπάθειά μας και με την προσευχή μας στον Κύριο και Θεό μας, σας καλούμε να στηρίξετε τη λειτουργία του σταθμού μας… Να ενισχύσετε τη φωνή του ραδιοφώνου μας για να συνεχίσει να μιλάει στην ψυχή μας
Recommended Post Slide Out For Blogger