Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους Αγίους Τόπους 8 -12 Δεκεμβρίου 2011

Η Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής διοργανώνει 5ημερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από   8 -12 Δεκεμβρίου  2011,σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011
Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή στις 7.00 το πρωί και άφιξη στις 08:30 στο αεροδρόμιο. Έλεγχος εισιτηρίων και αποσκευών, διαβατηρίων και επιβίβαση στο αεροσκάφος. Πτήση με EL AL στις  10:25 για Τελ Αβίβ. Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου.  Άφιξη στα Ιεροσόλυμα και ξενάγηση στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011
Στις 7:00, μετά το πρωινό, αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας στα βόρεια του Ισραήλ. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ, ενώ θα δούμε και τον Ιορδάνη ποταμό. Αργά το βράδυ άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
3η ΜΕΡΑ Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Φρέαρ του Ιακώβ και την περιοχή της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου και το μοναστήρι του Σαρανταρίου Όρους. Επίσκεψη στη συνέχεια στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα θα σταματήσουμε στη Βηθανία και τη Γεθσημανή. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο  μοναστήρι που βρίσκεται χωριό των Ποιμένων και την  Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου. Ακολούθως  επίσκεψη στην περίφημη Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και στη συνέχεια επίσκεψη στις Μονές Αγίου Συμεών, Τιμίου Σταυρού. Δείπνο και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011
Επισκέψεις στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο και προσκύνημα στα μοναστήρια της Παλαιάς Πόλης των Ιεροσολύμων (Πραιτώριο, Οδό του Μαρτυρίου,κ.α.). Ελεύθερος χρόνος και στις 14:00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Έλεγχος και στις 18:00 πτήση επιστροφής για Αθήνα.Αναχώρηση με πούλμαν από το αεροδρόμιο και μετάβαση στο Μοναστήρι

Τιμή: 670 €
Προκαταβολή: €350 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου. Η προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 20 Νοεμβρίου δεν επιστρέφεται.
Όλο το ποσό  θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις  30 / 11 / 2011
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Μετάβαση με πούλμαν από  Μοναστήρι-αεροδρόμιο -Μοναστήρι
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL
Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Gloria στην Παλαιά Πόλη των  Ιεροσολύμων 4 βράδια)
Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά. Ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
Φόροι αεροδρομίων. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: η μεταφορά στον Άγιο Σάββα,  επισκέψεις σε χώρους που έχουν χρέωση εισόδου, τα φιλοδωρήματα και οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και πιθανές αυξήσεις που μπορεί να προκύψουν από την αλλαγή στους φόρους αεροδρομίων, λόγω ισοτιμίας δολαρίου και τιμής του πετρελαίου (εάν προκύψουν θα ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ στο κόστος της εκδρομής).
Το κόστος της εκδρομής έχει υπολογιστεί με τις προσφορές εταιριών και ξενοδοχείων στις 12 Οκτωβρίου 2011
Πληροφορίες -Δηλώσεις συμμετοχής :π.Εφραίμ τηλέφωνο 2295022228


Recommended Post Slide Out For Blogger