Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του ρητού «τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία»

Κατασπατάλησε μέχρι και την τελευταία δεκάρα που κέρδισε στο λόττο
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του ρητού«τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία» αποτελεί ο Michael Carroll, ο οποίος κέρδισε σχεδόν 10.000.000 λίρες στο λόττο και το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει δυστυχισμένος.

Συγκεκριμένα, ο Carroll κέρδισε το Νοέμβριο του 2002 το υπέρογκο ποσό των 9.700.000 λιρών. Έκτοτε ο άντρας άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Έγινε αλκοολικός, κατασπατάλησε την περιουσία του σε ναρκωτικά,  και πολλά ξέφρενα πάρτι. Σύντομα άρχισε να δέχεται τη μια ποινή μετά την άλλη και να μπαινοβγαίνει στη φυλακή.

Σήμερα, ο Carroll έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Πριν από 11 ημέρες κρεμάστηκε μέχρι που σώθηκε από κάποιον φίλο του που τον βρήκε ενώ αυτός είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Παρόλα αυτά, ο άντρας επιχείρησε το περασμένο Σάββατο και πάλι να αυτοκτονήσει τραυματίζοντας τον εαυτό του στο διαμέρισμά του στο Downham Market, Norfolk.

Ο άντρας δηλώνει απελπισμένος που έχασε όλη του την περιουσία και που χώρισε τον περασμένο μήνα .
Για την τραγική του κατάσταση  ένας φίλος του είπε: «Αυτές τις μέρες είναι καταρρακωμένος. Ο καθένας στη θέση του θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύω ότι έβλαψε τον εαυτό του για να ζητήσει βοήθεια. Δεν έχει καθόλου χρήματα. Είναι πολύ λυπηρό».



Recommended Post Slide Out For Blogger