Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Εξομολόγηση Αντρέα Μποτσέλι κατά των εκτρώσεων


Ο Αντρέα Μποτσέλι, ο ταλαντούχος αυτός καλλιτέχνης αλλά και ο δυναμικός αυτός άνθρωπος θα μπορούσε να μην είχε γεννηθεί ποτέ εάν η μητέρα του άκουγε τους γιατρούς που την παρότρυναν να διακόψει εσπευσμένα την εγκυμοσύνη τηςΤη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη κάνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσα από μια βιντεοσκοπημένη εξομολόγησή του, η οποία προβλήθηκε στην Ιταλία με αφορμή την Κίνηση κατά των Εκτρώσεων.
«Και τώρα θα σας πω μια μικρή ιστορία», λέει ο Μποτσέλι καθισμένος στο πιάνο και ξεκινά να διηγείται την περιπέτεια μιας νέας, εγκύου γυναίκας, η οποία μπήκε στο νοσοκομείο με λανθασμένη διάγνωση σκωληκοειδίτιδας.


Οι γιατροί έβαλαν πάγο στο στομάχι και στην κοιλιά της και της συνέστησαν να κάνει έκτρωση, καθώς, κατά πάσα πιθανότητα, το μωρό θα γεννιόταν με κάποιο είδος ανικανότητας. Και συνεχίζει ως εξής: «Η θαρραλέα γυναίκα όμως αποφάσισε να μην τερματίσει την εγκυμοσύνη και το παιδί γεννήθηκε. Αυτή η γυναίκα ήταν η μητέρα μου και εγώ ήμουν το παιδί...!».
Με αυτήν την προσωπική του ιστορία, ο Αντρέα Μποτσέλι θέλησε να αποτρέψει τις γυναίκες από τις εκτρώσεις: «Μπορεί να είμαι προκατειλημμένος, αλλά μπορώ να σας πω ότι αυτή ήταν η σωστή επιλογή και ελπίζω ότι θα δώσει θάρρος σε άλλες μητέρες που ίσως βρίσκονται σε δύσκολη στιγμή της ζωής τους, αλλά θέλουν να σώσουν τις ζωές των παιδιών τους».

Η τύφλωση του Μποτσέλι δεν είχε σχέση με όλη αυτή την περιπέτεια. Γεννήθηκε με κάποιο πρόβλημα στην όραση, αλλά τυφλώθηκε ολοκληρωτικά έπειτα από ένα ατύχημα στα 12 του χρόνια.
Recommended Post Slide Out For Blogger