Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

φιλανθρωπική εκδήλωση -Αφιέρωμα στη Μάνα

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση- τσάι στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 6.30μ.μ με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού έργου του Συνδέσμου.Οι κυρίες που διακονούν στο Ίδρυμα αυτό που φιλοξενεί μικρά παιδιά και φοιτητές ,ετοίμασαν γλυκίσματα με αγάπη και τα μοιράστηκαν με ιδιαίτερη χαρά ενώ στο ψυχαγωγικό τμήμα της συναντήσεως ακολούθησε ένα αφιέρωμα στη Μάνα και γενικά τις μυστικές θυσίες των γονέων για τα παιδιά τους.
Ευχαριστούμε όσους κοπίασαν για την εκδήλωση αυτή και τους ευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί και να αγιάζει εκείνους και την οικογένειά τους.
Από την εκδήλωση παραθέτουμε ένα μικρό βίντεο που προβλήθηκε και μας συγκίνησε.Ευχαριστούμε το epitoafto.blogspot.com.που σκέφτεται και εμάς!!!
Διαβάστε λίγο την ιστορία του.Φαίνεται ένα μικρό γατάκι που κοιμάται στην αγκαλιά της μαμάς του,όπως όλα τα παιδιά.Μα το γλυκό ταξίδι του ύπνου του κάτι θαρρείς και ταράζει .Και τότε η μαμά αναλαμβάνει να το ησυχάσει με τον  ίδιο τρόπο που κάνει κάθε μαμά. Το αγκαλιάζει ... Αφιέρωμα στη γλυκειά της μάνας μορφή ......
Recommended Post Slide Out For Blogger